Bursa'da yıkılan terminal alanına yapılan yol, yağmura dayanamayıp çöktü!

Bursa'da yıkılan terminal alanına yapılan yol, yağmura dayanamayıp çöktü!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yıkılan terminal alanında yürütülen yeni proje çalışmaları sürerken, alandaki yeni yapılan yolun bir bölümü sağanak yağışın ardından çöktü. Asfaltlandıktan sonra otopark ve geçiş amacıyla kullanılan yoldaki hasar, araç geçişini zorlaştırıyor.

2026.09.29 09:06 - Son Güncellenme: 2026.09.29 09:15 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa'da yıkılan terminal alanına yapılan yol, yağmura dayanamayıp çöktü!

FATİH MISIR/ BURSADA BUGÜN

Bölgedeki esnaf ise yağışla birlikte yolun suyla dolduğunu ve suyun yeterince tahliye edilemediğini öne sürdü.

Altyapı yetersizliğine dikkat çeken esnaf, çökmenin ardından otopark alanına giren araçların geçişinde güçlük yaşandığını belirtti.

Yolun kısa süre önce asfaltlandığını ifade eden vatandaşlar, ilk yağışın ardından meydana gelen çökmeye tepki gösterdi.

Vatandaşlar, gerekli önlemler alınmadığı takdirde ilerleyen dönemde daha büyük sorunlar yaşanabileceği endişesini dile getirdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2026.09.29 09:06 - Son Güncellenme: 2026.09.29 09:15 - FATİH MISIR
A