Bursa'da yaşlıları kanıran dolandırıcılar enselendi

Bursa'da yaşlıları kanıran dolandırıcılar enselendi

Bursa'da Jandarmanın özellikle köylerdeki yaşlı vatandaşlar ve muhtarlara yönelik yaptığı kendini "savcı, jandarma polis  olarak tanıtarak yapılan dolandırıcılara" karşı bilgilendirme faaliyetleri sayesinde dolandırıcılar yakalandı. 

2022.05.01 15:39 - Son Güncellenme: 2022.05.01 15:50 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da yaşlıları kanıran dolandırıcılar enselendi

Bursa İl Jandarma Komutanlığınca Keles İlçesi Kocokovacık Mahallesinde R.A.(77) isimli şahıs kendisini Jandarma olarak tanıtan birinin aradığını ve adının hırsızlık olayına karıştığını,  evinde arama yapmaya geleceklerini söylediği yönünde ihbarda bulundu.

Konu ile ilgili olarak bölgede yapılan araştırma ve istihbari çalışmalarda, Şüpheli şahsın paraları almak üzere bir araçla köye geleceğinin tespiti üzerine jandarma ekipleri tarafından bölgede gizli bir şekilde tedbir alınmış,  sorgun mahallesi mülki sınırlarında 14 farklı suçtan dosyası bulunan U.S. (35) isimli şüpheli şahıs, aynı mahallede dolandırılan  A.K (64) isimli yaşlı vatandaşın paralarını alarak köyden çıkmak üzereyken cebindeki 2 adet altın bilezik ve bin TL  nakit para ile yakalandı.

Şüpheli U.S. Adli Makamlara sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

2 adet bilezik ve 1000 TL para sahibine teslim edildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2022.05.01 15:39 - Son Güncellenme: 2022.05.01 15:50 - HABER MERKEZİ
A