Bursa'da yasak avcılık! 'Flamingo'yu vurmasınlar!'

Bursa'da yasak avcılık! 'Flamingo'yu vurmasınlar!'

BURSA'nın İznik İlçesi Boyalıca Mahallesi'nde, avlanması yasak bir flamingo kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından tüfekle bacaklarından vuruldu. Yaralı halde bulunan flamingo, Orhangazi İlçesi'ne götürülerek ameliyat ettirildi. Vuranların bulunması için soruşturma sürdürülürken, yaralı flamingo tedavi için Orman ve Su İşleri 2'nci Bölge Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

2015.02.24 10:11 - Son Güncellenme: 2015.02.24 10:11 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da yasak avcılık! 'Flamingo'yu vurmasınlar!'

İznik Gölü kıyısındaki Boyalıca Mahallesi'nde sahil yolu üzerinde dolaşan İsmail Ünlü ve Şafak Sarı, kanlar içinde buldukları flamingoyu Orhangazi İlçesi'ndeki veterinere götürdü. Bacaklarından vurulan flamingoyu ameliyat eden veteriner, hayvanın bacağında bulunan çok sayıda saçmayı temizledi.

Yaralı flamingo tedavisinin devam etmesi için Orhangazi Belediyesi ekiplerince Bursa'ya götürülerek, Orman ve Su İşleri Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi. Bu arada, flamingoyu vuranların yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2015.02.24 10:11 - Son Güncellenme: 2015.02.24 10:11 - HABER MERKEZİ
A