Bursa'da yapılması planlanan su kesintisi ertelendi!
BUSKİ Genel Müdürlüğü bazı bölgelerde su kesintisi olacağını duyurmuştu. Yapılan yeni açıklamaya göre yoğun hava muhalefeti nedeniyle kesinti tarihi ertelendi.
2023.04.26 09:25 - Son Güncellenme: 2023.04.26 15:19 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
BUSKİ Genel Müdürlüğünün paylaşımı şu şekilde;
Mudanya Yolu üzerinde devam eden YHT hattı çalışması nedeniyle, ana isale hattında deplase çalışması yapılacaktır. Bu kapsamda Nilüfer İlçesi Ahmet Yesevi Mahallesi Balat Cad. ile Nilüfer Çayı arası ve Bey Sokak ile Mudanya Yolu arasında kalan bölge, Bademli Mahallesi alt kesimleri, Osmangazi İlçesi Nilüferköy Mahallesinin tamamı, Gemlik İlçesi Kurşunlu ve Gençali Mahallelerinde 27/04/2023 tarihinde, 00:10-23:50 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Çalışmanın erken tamamlanması durumunda, şebekeye su belirtilen zamandan daha önce verilebilecektir.
📢BUSKİ Genel Müdürlüğümüz İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer İlçesi Ahmet Yesevi Mahallesi Balat Cad. ile Nilüfer Çayı arası ve Bey Sokak ile Mudanya Yolu arasında kalan bölge, Bademli Mahallesi alt kesimleri,
-- BUSKİ💧 (@BuskiGM) April 26, 2023
⬇️⬇️ pic.twitter.com/6wsR47nO1r
BUSKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan yeni açıklamaya göre; "Yoğun hava muhalefeti nedeniyle planlanmış olan, Nilüfer İlcesi Ahmet Yesevi Mahallesi Balat Cad. ile Nilüfer Çayi arasi ve Bey Sokak ile Mudanya Yolu arasinda kalan bölge, Bademli Mahallesi alt kesimleri, Osmangazi Ilcesi Nilüferköy Mahallesinin tamami, Gemlik llcesi Kursunlu ve Gencali Mahallelerinde 27/04/2023 tarihinde, 00:10-23:50 saatleri arasında yapılması planlanan su kesintisi ileriki bir tarihe ertelenmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz."
📢Yapılması planlanan su kesintisi ileriki bir tarihe ertelenmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. pic.twitter.com/d9TaeE8O11
-- BUSKİ💧 (@BuskiGM) April 26, 2023