Bursa'da üniversiteliler kıraathanede buluşuyor! (ÖZEL HABER)

Bursa'da üniversiteliler kıraathanede buluşuyor! (ÖZEL HABER)

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer ilçesindeki Görükle mahallesine kazandırılan Millet Kıraathanesi, özellikle üniversiteli gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Kıraathane bilhassa sınav dönemlerinde dolup taşıyor!

2020.01.15 09:59 - Son Güncellenme: 2020.01.15 10:27 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da üniversiteliler kıraathanede buluşuyor! (ÖZEL HABER)
03:02 Bursa'da üniversiteliler kıraathanede buluşuyor! (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da üniversiteliler kıraathanede buluşuyor! (ÖZEL HABER)

GÜLNAME PAÇA / BURSADA BUGÜN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üzerinde hassasiyetle durduğu Millet Kıraathanesi projesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversiteli gençlerin yoğun olarak yaşadığı Görükle'de hizmet vermeye devam ediyor.

Millet Kıraathanesi'nin öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyleyen yetkililer, Millet Kıraathanesi'nin gençlerin çok güzel vakit geçirecekleri bir mekân haline geldiğini belirtti.

Millet Kıraathanesi'nde çalışan Sevcan Güven, "Burası Mart ayında 1 yılını dolduracak. Sabah 10.00 akşam 22.00 şeklinde çalışıyoruz. Sessiz alan, bireysel ve grup çalışma alanımız var. Gün içinde ücretsiz çay ve kek ikramımız var. Akşamları kahve ikramımız var. İnternetimiz mevcut. Kütüphanemiz var. Gelip üye olup kitap alabiliyorsunuz. Sadece öğrenciler değil, dışarıdan da üyelerimiz var" dedi.

"ÜCRETSİZ KEK VE ÇAY VAR"

Uludağ Üniversitesi İktisat öğrencisi Elif Kılıç, "Ben yaz okuluna kalmıştım. Yazdan beri geliyorum. Çok güzel. Arkadaşlarımla sesli çalışma imkânı buluyorum. Öğrenci olduğumuz için, ücretsiz çay ve kek ikramı var, bu da bizim için çok iyi oluyor. Her zaman boş yer bulamıyorum ama çabuk boşalıyor yine de" ifadelerini kullandı.

Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde okuyan Yunus Doğruer, "Bursa'ya Niğde'den geldim. İlk yılım ve ilk günden beri geliyorum. Buranın imkânları ve çalışanların ilgi alakası çok güzel. Burada vizelere çalışmak inanın bana başarı getiriyor. Böyle bir yere sahip olduğumuz için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Uludağ Üniversitesi'nde sınıf öğretmenliği okuyan Büşra Yavuz da "6 aydır buraya geliyorum. Mezun oldum. KPSS çalışıyorum burada. Çok güzel bir ortam hem sessiz hem samimi. Kek ve çay tarafı ayrıca güzel. Burada ders çalışmaktan çok keyif alıyorum" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.01.15 09:59 - Son Güncellenme: 2020.01.15 10:27 - HABER MERKEZİ
A