Bursa'da Türkiye Baja Şampiyonası başladı!

Bursa'da Türkiye Baja Şampiyonası başladı!

2024 Türkiye Baja Şampiyonası 2. ayak yarışları Bursa'da start seremonisinin ardından başladı.

2024.09.27 17:17 - Son Güncellenme: 2024.09.27 17:42 - Bursa Bölge - MERVE DENİZ EKİCİ
A
Bursa'da Türkiye Baja Şampiyonası başladı!
01:06 Bursa'da Türkiye Baja Şampiyonası başladı!

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da Türkiye Baja Şampiyonası başladı!

MERVE DENİZ EKİCİ / BURSADA BUGÜN

2024 Türkiye Baja Şampiyonası 2. ayak yarışları Bursa'da Demirtaş Barajı'nda oluşturulan parkurda kıyasıya mücadele ile devam ediyor. 

DEMİRTAŞ BARAJI'NDA TOZU DUMANA KATTILAR!

34 ekibin yarıştığı Türkiye Baja Şampiyonası 2. ayağı Demirtaşpaşa Barajı etrafında oluşturulan parkurda başladı. Start seremonisinin ardından Demirtaş Barajı'nda yarışa başlamak için gelen yarışmacılar, kürsüde yer almak için mücadele etti. 29 Eylül'e kadar sürecek olan Türkiye Baja Şampiyonası 2. ayağı, 29 Eylül'de Vakıf Bera Kent Parkı'nda olacak kupa töreniyle sona erecek. 

"YARIŞ ÇOK KEYİFLİ BİR ATMOSFERDE GEÇİYOR"

BASSK Başkanı Ömer Burç, Bursada Bugün'e yaptığı açıklamada şampiyonanın 2. ayağının Bursa'da olmasından mutluluk duyduğunu belirterek, "Bence yarış çok keyifli bir atmosferde geçiyor. Bugün sıralama yarışları yapıldı. Asıl yarış yarın olacak. Geçen 1. ayakta 24 araç vardı fakat Bursa'ya talep yoğun oldu 34 araçlık bir 2. ayak geçiriyoruz" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.09.27 17:17 - Son Güncellenme: 2024.09.27 17:42 - MERVE DENİZ EKİCİ
A