Bursa'da toplu ulaşıma indirim talebiyle sosyal medyada kampanya başlatıldı!
Bursalılar toplu ulaşım ücretlerinin pahalılığına isyan etti. Sosyal medyada indirim talebiyle imza kampanyası başlatıldı.
2016.06.30 10:12 - Son Güncellenme: 2016.06.30 10:24 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Bursaray yine bozuldu, vatman yolcuları bağırarak vagondan indirdi!
İLGİLİ VİDEO
Bursa'da manzara aynı: Bursaray vatandaşları yine isyan ettirdi
change.org'da başlatılan kampanyada şu ifadeler kullanıldı:
"Türkiye'de toplu taşıma ücretlerinin en fazla olduğu şehirlerden birisi maalesef Bursa. İnsanlar, en basitinden hastaneye giderken bile acaba nasıl gideriz diye düşünüyorlar. Çocuklarına yol parası vermeyi geçtim, okutmaya zorlanan aileler varken bizim belediyemiz hala bir yerleri güzelleştirme derdinde.
Bir projeye milyarlarca para harcamak yerine insanlığa katkı sağlamak için toplu taşıma araçlarının daha uygun fiyatlı olmasını istiyoruz."
Siz de bu linke tıklayarak imza verip kampanyayı destekleyebilirsiniz...
Hatırlanacağı üzere Bursa'da toplu ulaşım ücretlerine kısa bir süre önce gizli bir zam daha yapılmıştı.
Toplu ulaşım şirketi Burulaş, biletlere depozito uygulaması başlattı. Yolcuların kafasını karıştıran uygulama ile uzun hat biletleri 5 lira, kısa hat biletleri ise artık 4 liradan satılıyor.