Bursa'da terminalde akılalmaz olay, alkol alıp direksiyon başına geçince.. (Özel Haber)

Bursa'da terminalde akılalmaz olay, alkol alıp direksiyon başına geçince.. (Özel Haber)

Bursa'da iki şahıs açık buldukları otobüsün kapısından girerek içeride alkol aldı. Daha sonra direksiyona geçen şahıslar marşa basınca otobüs hareket ederek perona çarptı. Olayda neyse ki can kaybı yaşanmazken peronda ve otobüste zarar meydana geldi.

2018.11.02 10:12 - Son Güncellenme: 2018.11.02 11:03 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da terminalde akılalmaz olay, alkol alıp direksiyon başına geçince.. (Özel Haber)

SEFA BALABAN/BURSADABUGUN

Olay dün akşam saatlerinde Bursa Şehirlerarası Otobüs terminalinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Kaan A. ve soyadı öğrenilemeyen Yücel, asker uğurlaması için Terminale geldi. İlerleyen saatlerde iki kafadar yanlarında getirdikleri alkolü içmek için yer aradı. Bu sırada bir firmaya ait otobüsün kapısını açık görerek içeriye girdi. İkili burada alkol aldıktan sonra canları sıkıldı ve iddiaya göre "şoförcülük" oynamaya başladı.

Kaan A. direksiyon başına geçtikten bir süre sonra Yücel otobüsün marşına basınca viteste olan otobüs hareket ederek perona çarptı. Çarpmanın etkisiyle paniğe kapılan Yücel olay yerinden kaçarken, Kaan A. alkolün etkisiyle olay yerinde kaldı. Olayda peronun boş olmasından dolayı ölen ya da yaralanan olmadı, otobüste ve peronda maddi zarar meydana geldi. Polis şimdi Soyadı öğrenilemeyen Yücel isimli şahsı arıyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.02 10:12 - Son Güncellenme: 2018.11.02 11:03 - HABER MERKEZİ
A