Bursa'da tarihi meydana taze konfor

Bursa'da tarihi meydana taze konfor

Bursa Gürsu'nun tarihi meydanı üstyapı çalışmalarıyla konfor kazanıyor. 

2020.12.07 15:07 - Son Güncellenme: 2020.12.07 15:10 - Bursa Bölge
A
Bursa'da tarihi meydana taze konfor

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan üstyapı çalışmaları kapsamında Gürsu'nun tarihi Zafer Meydanı'ndaki kaldırımlar yenileniyor.

Yapılan çalışmaları inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Gürsumuz'un tarihi meydanında yaptığımız üstyapı çalışmalarıyla ilçemizin kent kimliğini taze tutuyoruz. Törenlerimizin, etkinliklerimizin merkezi olma özelliği bulunan meydanımızın, her daim bakımlı olması için, gerek temizlik gerek fen işleri ekiplerimiz her gün hassasiyetle çalışmalarını sürdürürken, meydanımızın yoğun kullanımı nedeniyle yıpranan üstyapısını da ihtiyaç oluştukça yenilemeye özen gösteriyoruz. Sağlıklı, güneşli yarınlarımızda, hemşehrilerimizle omuz omuza, daha nice etkinlikleri meydanımızda gerçekleştirmek temennisiyle, çalışmalarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Zafer Meydanı'ndaki kaldırımlar, kullanılan parke ve bordürlerle yenilenen yüzüyle estetik görünüme kavuşurken kılavuz taşlarla da engelli vatandaşlar için konforlu hale getiriliyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.12.07 15:07 - Son Güncellenme: 2020.12.07 15:10 - Gülcan Tekin
A