Bursa'da sünger imalat ve depolama tesisinde yangın!
Bursa'da sünger imalat ve depolama tesisinde yangın meydana geldi. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı.
2023.11.23 10:25 - Son Güncellenme: 2023.11.23 11:19 - Bursa Bölge - HACER KUŞ
İLGİLİ VİDEO
Bursa'da sünger imalat ve depolama tesisinde yangın!
HACER KUŞ / BURSADA BUGÜN
Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Armutköy Mahallesi'nde bulunan sünger imalat ve depolama tesisinde sabah saat 06.30 saat sularında yangın çıktı.
Sünger imalat ve depolama yerinde çıkan yangın üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi ilk müdahale ile alevleri kontrol altına alındı.

Soğutma çalışmaları da devam ediyor.
Yangının çıkış sebebi henüz bilinmezken, olay yeri inceleme ekiplerinin araştırmaları da sürüyor.

Polis olay ile ilgili tahkikat başlattı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın yangınla ilgili açıklaması şöyle;
Osmangazi Armutköy Mahallemizde bulunan sünger imalat ve depolama yerinde meydana gelen yangına itfaiye ekiplerimiz 20 araç ile birlikte anında müdahale etmiştir. İlk müdahaleler sonucu kısmen kontrol altına alınan yangın basınçlı tüp tank patlaması ile tekrardan ilerledi. Ekiplerimiz yangını kontrol altına alarak soğutma çalışmalarını sürdürmektedir.
Çok şükür bir yaralanma durumu olmamıştır. Yangından etkilenen hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.





Osmangazi Armutköy Mahallemizde bulunan sünger imalat ve depolama yerinde meydana gelen yangına itfaiye ekiplerimiz 20 araç ile birlikte anında müdahale etmiştir. İlk müdahaleler sonucu kısmen kontrol altına alınan yangın basınçlı tüp tank patlaması ile tekrardan ilerledi.... pic.twitter.com/kPfysiZ381
-- Alinur AKTAŞ (@Alinuraktas70) November 23, 2023