Bursa'da Spotçular Çarşısı cüzdan dostu olmaya devam ediyor! (ÖZEL HABER)

Bursa'da Spotçular Çarşısı cüzdan dostu olmaya devam ediyor! (ÖZEL HABER)

Bursa'da evini yenilemek isteyen ancak çok da para harcamak istemeyen vatandaş soluğu Kayhan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki Spotçular Çarşısı'nda alıyor. Uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlerin bulunduğu çarşı dar gelirli vatandaşın yüzünü güldürüyor.

2020.01.15 08:32 - Son Güncellenme: 2020.01.15 09:38 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da Spotçular Çarşısı cüzdan dostu olmaya devam ediyor! (ÖZEL HABER)
03:22 Bursa'da Spotçular Çarşısı cüzdan dostu olmaya devam ediyor! (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da Spotçular Çarşısı cüzdan dostu olmaya devam ediyor! (ÖZEL HABER)

EZGİ KAYI / BURSADA BUGÜN

Evde kullanılacak her eşyayı bulunduran ve hemen hemen her marka ürünü barındıran spotçular, çoğu ürünü garantili satarak vatandaşın bütçesine destek oluyor.

Bursa Spotçular Çarşısı'nda uzun zamandır esnaflık yapan, Kenan Karakaş, "Baba mesleğimiz olan beyaz eşyacılığı askerden geldikten sonra yapmaya başladık ömrümüz yettiğince buradayız, alışverişte hesabını bilen ve kesesini düşünen bizi tercih ediyor" dedi.

SPOTÇULARDA YOK YOK

Neredeyse her markadan ürünü sattıklarını söyleyen Karakaş, "Bir evin ihtiyacı olan bütün ürünleri, bu çarşıdaki diğer dükkanlarda ya da bizde bulabilirsiniz, koltuktan tutun, yatak odasına, yemek odasından, beyaz eşyaya, televizyon gibi elektronik aletlere kadar her şeyi buradan uygun fiyata satın alabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

SIFIR ÜRÜNLER YÜZDE 25, İKİNCİ ELLERDE YÜZDE 50 KAR

Kenan Karakaş, "Biz ürünleri şahıstan aldığımız için fiyatlar daha uygun, fiyat aralıkları, sıfır ürünlerde dışarıya göre, yüzde 20 - 25 kadar avantajlı. İkinci el ürünlerimizde ise hemen hemen yüzde 50 civarında bir fiyat avantajı oluyor. Ürünün kalitesine göre fiyat aralığı değişebiliyor, benim sattığım ürünlerin çoğu garantili" dedi.

KURULUM VE NAKLİYEYE EK ÜCRET YOK

Spotçular çarşısından alacağınız, hiç kullanılmamış, yatak, baza, dolap ve komodinden oluşan yatak odası takımına, kurulum dahil 4.500 lira civarında bir ücret ödeyerek sahip olabiliyorsunuz, aynı kalitedeki ürünün dışarıdaki satış fiyatı ise 10.000 liraları buluyor.

Televizyon almak isteyen vatandaşın buradan alışveriş yapması halinde, en az 2000 lira gibi bir kar elde ettiğini söyleyen Karakaş, ayrıca elinde çok az kullanılmış koltuk takımları olduğunu, ilk sahiplerinin ev değişikliği gibi sebeplerden sattığı sıfıra yakın koltuk takımlarını, 3000 lira civarında bir fiyata alıcılarıyla buluşturduğunu belirtti. Aynı takımın dışarıdaki fiyatının 8000 lira olduğunu vurgulayan esnaf, herkesi hesaplı alışverişin adresi Spotçular Çarşısı'na davet etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.01.15 08:32 - Son Güncellenme: 2020.01.15 09:38 - HABER MERKEZİ
A