Bursa'da sokak hayvanlarına belediye sahip çıktı

Bursa'da sokak hayvanlarına belediye sahip çıktı

Bursa Osmangazi Belediyesi, kar yağışıyla birlikte beyaza bürünen Uludağ yolundaki sahipsiz hayvanların aç kalmaması için belirli bölgelere düzenli olarak yiyecek bırakıyor.

2016.01.19 14:03 - Son Güncellenme: 2016.01.19 14:12 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da sokak hayvanlarına belediye sahip çıktı
01:47 Bursa Uludağ yolundaki sahipsiz hayvanların karnı doyuruldu

İLGİLİ VİDEO

Bursa Uludağ yolundaki sahipsiz hayvanların karnı doyuruldu

Bursa Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar kalınlığının yer yer 1 metrenin üzerine çıktığı Uludağ'da yiyecek bulmakta zorlanan sahipsiz hayvanların imdadına yetişti.

Beyaz örtüyle kaplanan Uludağ'da aç kalan hayvanlar, ekipler tarafından bırakılan kuru mamalarla beslenerek kış aylarını tok geçiriyor.

Belediye ekipleri, kedi ve köpekler için yol kenarlarına kuru mama bırakırken, kuşlar için de belirli bölgelere yem koymayı ihmal etmedi.

Yetkililer, Osmangazi Belediyesi tarafından sahipsiz hayvanların aç kalmalarını önlemek için yapılan yiyecek dağıtımının, kar yerden kalkana kadar devam edeceğini söyledi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Uludağ'da yaşamını sürdüren sahipsiz hayvanlar, aşırı soğuk ve kardan dolayı yiyecek bulmakta zorlanıyor. Bu hayvanların aç kalmamaları için belirli noktalara düzenli olarak yiyecek bırakıyoruz. Kış mevsimi boyunca da yiyecek dağıtmaya devam edeceğiz" dedi.

Bursa'da kartpostallık görüntüler

İLGİLİ GALERİ

Bursa'da kartpostallık görüntüler

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2016.01.19 14:03 - Son Güncellenme: 2016.01.19 14:12 - HABER MERKEZİ
A