Bursa'da SMMO Çağdaş Grup'un adayı belli oldu

Bursa'da SMMO Çağdaş Grup'un adayı belli oldu

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda (SMMO), bugün gerçekleşen ön seçim sonucunda Çağdaş Grup'un adayı Hüseyin Halil ve ekibi oldu.

2022.04.09 18:39 - Son Güncellenme: 2022.04.09 22:07 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da SMMO Çağdaş Grup'un adayı belli oldu

RAMAZAN ACAR - GÜLİN ÖZDEMİR / BURSADA BUGÜN

Bursa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nın (BSMMMO) genel kurulu öncesi kulisler hızlanırken, Bursa Çağdaş Muhasebeciler Grubu'nda ön seçim tamamlandı. 

1902 oy kullanılan ön seçimde Hüseyin Halil 776, Doğan Yılmaz 721 ve Hasan Uçar 380 oy aldı. Bu sonuçla BSMMMO Genel Kurulu'nda Çağdaş Muhasebeciler Grubu'nu Başkan adayı olarak Hüseyin Halil temsil edecek. 

Sonuçların belli olmasının ardından Hüseyin Halil'i ilk kutlayanlar seçimde yarıştığı meslektaşları Hasan Uçar ve Doğan Yılmaz oldu. 

Seçimin ardından kısa bir değerlendirme yapan Çağdaş Muhasebeciler Grubu Hüseyin Halil, "Önseçimin kazananı olmaz, kazanan Çağdaş Grup'tur. Bizler bayrağı taşımaya talip olarak kendi içimizde yarıştık. Sandıklar kapanmış ve grubumuzun iradesi sandıkta tecelli etmiştir. Şimdi tüm grubumuz, birlik ve beraberlik içinde BSMMMO Genel Kurulu'na hazırlanacağız. Bu dönemde odamıza sahip çıkma duygusuyla hareket eden Çağdaş Muhasebeciler Grubu'nun tüm üyelerine, katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

İşte seçim sonuçları;

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2022.04.09 18:39 - Son Güncellenme: 2022.04.09 22:07 - HABER MERKEZİ
A