Bursa'da sıcaktan bunalan kedi soluğu çeşmede aldı
Bursa'da sıcak havaların etkili olmasıyla birçok sokak canlısı da güneşli havadan etkileniyor. Sıcaktan bunalan sevimli kedinin çeşmeden su içtiği anlar ise kameralara böyle yansıdı.
2023.07.15 14:32 - Son Güncellenme: 2023.07.15 18:39 - Bursa Bölge - SİMLANUR İNCE
SİMLANUR İNCE / BURSADA BUGÜN
Temmuz ayının ortasında Bursa'da bunaltıcı havalar hakim olurken sokak canlıları da havanın sıcaklığından etkileniyor. Bursa'da sıcak havadan bunalan kedinin serinlemek ve su içmek için çeşmeden su içtiği anlar ise ortaya tatlı görüntüler çıkardı.
SICAK HAVA SADECE İNSANLARI DEĞİL HAYVANLARI DA BUNALTIYOR
Bursa haftalardır sıcak havanın etkisi altındayken, uzmanlar da 'gerek olmadıkça dışarıya çıkmayın' uyarısı yapıyor. Sıcak havadan bunalanlar da sadece vatandaşlar olmuyor. Sokak hayvanlarının da sıcak havadan etkilenmesiyle kimi sokak canlısı bitkin bir şekilde gölge de uzanıyor. Kimisi de çeşmelerden ve havuzlardan su içip serinlemek istiyor.
SEVİMLİ KEDİDEN SEVİMLİ GÖRÜNTÜLER
Bursa'da sıcaktan bunalan ve serinlemek isteyen sevimli kedinin imdadına vatandaş yetişti. Bir vatandaşın camide bulunan çeşmeyi açmasıyla uzun süre su içen kedi kameralara yansıdı.
Bursa Heykel'de sıcaktan etkilenen güvercinler ise süs havuzunun etrafında su içerek serinledi.
SOKAK HAYVANLARINI UNUTMAYALIM! BİR KAP SU BIRAKALIM
30 derecelerin hakim olduğu Bursa'da birçok hayvan sıcaktan etkilenirlen kimisi de susuzluktan bitkin düşüyor. Bu noktada sıcak havalarda sokak canlılarına bir kap su bırakmakta önem arz ediyor.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:17
-
00:14
-
00:52
-
01:51
-
00:25
En Çok Okunanlar
- Bursa'da kafasına sıkıp, aracıyla uçuruma...
- UEDAŞ duyurdu: 16 Şubat Bursa'da...
- Eve erken gelen koca, karısını başkasıyla...
- Bursa'da izdiham! Bedava olduğu duyan...
- Bursa'da 650 lira için en yakın arkadaşını...
- Hentbol antrenörü Bursa'daki maçta kalp...
- Bursalılar nihayet geliyor! Uyarı verildi,...
- Bursa'da kahvehaneye saldırı: Silahlar...
- Bursalılar hazır olun: Kar geri dönüyor!...
- Bursa'da zincirleme kaza! Ambulansın...
- Bursa'da yola fırlayan çocuğa araç çarptı!
- Bursa'da felçli direksiyon başına geçti......
- Tayfun Demirören tutuklandı
- Bursa'da korkutan kaza! Kontrolden çıkan...
- Merve Taşkın'a ev hapsi verildi