Bursa'da servis firması caddeyi otoparka çevirdi! (ÖZEL HABER)

Bursa'da servis firması caddeyi otoparka çevirdi! (ÖZEL HABER)

Bursa'da servis araçları kural tanımamaya devam ediyor. Daha önce de engelli yoluna araçlarını park etmesi tepki çeken turizm firması bu kez bir caddeyi otoparka çevirdi.

2020.11.09 13:29 - Son Güncellenme: 2020.11.09 13:51 - Bursa Bölge
A
Bursa'da servis firması caddeyi otoparka çevirdi! (ÖZEL HABER)
02:07 Bursa'da isyan ettiren görüntü! (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da isyan ettiren görüntü! (ÖZEL HABER)

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çalı Mahallesi Sarıyerler Caddesi, Çalık Halil Camii Arka Caddesi, Deva Turizm'e ait otobüsler otoparka çevirdi.

Bölge sakinleri yaptığı açıklamada "Şoförler bu cadde üzerinde ikamet etmiyor, başka yerden gelip bırakıyorlar. İki şeritli geliş gidiş yolun bir şeridini sürekli olarak park etmek süretiyle işgal ediyorlar. Diğer araçlar zorlanarak sırayla geçmek ve korna çalmak zorunda kalıyorlar. Ayrıca araçlar eski oldukları için aşırı motor gürültüsü yapıyorlar. Bir de hava tüplerini doldurmak için dakikalarca araçları durduğu yerde çalıştırıyorlar. Gece yarısından sonra sabah gün doğmadan gün ortasında yani gürültüleri hiç bitmiyor. Bunların gürültüsü yüzünden evlerinde insanlar çoluk çocuk son derece rahatsız olmaktadır ayrıca sebep oldukları trafik sebebiyle yol üzerindeki esnaf da rahatsızdır" ifadelerini kullandı.

Trafik polislerinin araçlarla ilgili gerekli işlemi yapacağına inandıklarını ifade eden vatandaşlar yetkilileri duyarlı olmaya davet etti.,

 

Bursa'da isyan ettiren görüntü! (ÖZEL HABER) HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.11.09 13:29 - Son Güncellenme: 2020.11.09 13:51 - Yaman Kaya
A