Bursa'da 'Senin Renklerinle Cumhuriyet Resim Yarışması' başladı

Bursa'da 'Senin Renklerinle Cumhuriyet Resim Yarışması' başladı

Yıldırım Belediyesi, Cumhuriyet'in 97. yıl dönümü kutlamaları kapsamında öğrencilerinin katılabileceği resim yarışması gerçekleştiriyor.

2020.10.16 17:11 - Son Güncellenme: 2020.10.16 17:11 - Bursa Bölge
A
Bursa'da 'Senin Renklerinle Cumhuriyet Resim Yarışması' başladı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 97. yıl dönümünün pandemi tedbirleri çerçevesinde kutlanacak olması nedeniyle öğrencilere yönelik kutlama programı hazırlayan Yıldırım Belediyesi, düzenlediği Senin Renklerinle Cumhuriyet Resim Yarışması ile genç yeteneklerin eserlerini sergileyecek, dereceye girenleri ödüllendirecek. 

İlçede eğitim gören ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için ayrı kategorilerde değerlendirmenin yapılacağı resim yarışmasına katılımlar başladı.

 

26 Ekim Pazartesi günü saat 17.00'ye kadar Barış Manço Kültür Merkezi, Emir Buhari Kültür Merkezi ve Hançerli Medresesi'nden katılım başvurusu sağlanacak yarışmada dereceye girenler, 28 Ekim Çarşamba günü Yıldırım Belediyesi resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından ilan edilecek. Yapılacak değerlendirmeler neticesinde Lise Kategorisi'nde 1.'ye masaüstü bilgisayar, 2.'ye tablet bilgisayar, 3.'ye ise hediye çeki verilecek. İlkokul-Ortaokul Kategorisi'nde ise 1. tablet bilgisayar, 2. ve 3. ise hediye çeki kazanma şansı yakalayacak. Yarışmaya katılım koşullarına ulaşmak isteyenler, Yıldırım Belediyesi resmi web sitesi (yildirim.bel.tr) üzerinden detaylı bilgiye ulaşabiliyor. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.10.16 17:11 - Son Güncellenme: 2020.10.16 17:11 - Eslem Ersen-pasif
A