Bursa'da Selçuklu Wood ahşap tasarım ile doğanın enerjisi evinizde!

Bursa'da Selçuklu Wood ahşap tasarım ile doğanın enerjisi evinizde!

2010 yılında Selçuk Sevinç tarafından kurulan ve ikinci el araç satışının değişmez adresleri arasında yerini alan Selçuklu Otomotiv, Irmak Sevinç ile birlikte yeni açtığı Selçuklu Wood markasıyla ahşap sektöründe adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

2019.12.09 09:39 - Son Güncellenme: 2019.12.09 10:28 - Bursa Bölge
A
Bursa'da Selçuklu Wood ahşap tasarım ile doğanın enerjisi evinizde!
02:14 Bursa'da Selçuklu Wood ahşap tasarım ile doğanın enerjisi evinizde!

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da Selçuklu Wood ahşap tasarım ile doğanın enerjisi evinizde!

GÜLNAME PAÇA - EZGİ KAYI / BURSADA BUGÜN

Selçuklu Wood'un kurucusu Selçuk Sevinç ve Irmak Sevinç, markaları ile evlere, ofislere, hayatın her alanına doğallığı ve tasarım ürünlerini sunan Selçuklu Wood'un birbirinden güzel ahşap ürünleri ile Bursa'ya yeni bir soluk getireceklerini söyledi.

Selçuklu Wood'un kurucularından Selçuk Sevinç, "2010 yılından beri otomotiv sektöründe hizmet veriyorum ama değişen günümüz Türkiye'sinde farklı sektörlerde aynı sistem ile iş hayatına atılmayı an itibari ile düşünüp, gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bunun sebebi şu, hepimizin yoğun bir tempoyla çalıştığını, hepimizin cep telefonları ve bilgisayarlarla çok uğraştığını düşünürsek, yoğun iş temposundan kurtulmak için doğal olanın kollarına bırakılmayı arzuladığını biliyoruz. Dolayısıyla biz insanlara doğal olanı burada en iyi şekilde sunmayı hedefleyip, insanların kafasındaki sıkıntıyı bir nebzede olsa ürünlerimizle hafifletmeyi düşünüyoruz" dedi.

Selçuklu Wood'un kurucularından Irmak Sevinç ise, "Eşim 2010 yılından beri otomotiv sektöründe ve ben de ona 4 senedir destek oluyorum. Otomotivde destek olurken aynı zamanda sektörde böyle bir açığın olduğunu da fark ettik. Daha çok tasarım ürünler ve ahşabın enerjisiyle böyle bir iş yeri açmaya karar verdik. Mobilyanın enerjisi olduğuna inanıyoruz. Umarız ki bizden ürün tercih edenler bu enerjiyi evlerinde hissederler" şeklinde konuştu.

Açılışa katılan ünlü manken Ece Gürsel de "Çok şahane bir açılış oldu. Hayırlı olmasını ve bol kazançlar diliyorum. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Çok hoş ve keyifli bir yer" ifadelerine yer verdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.12.09 09:39 - Son Güncellenme: 2019.12.09 10:28 - Şeyma Nur Sezgin
A