Bursa'da şehit işçi Fikret Mutlu'nun ismi caddeye verildi

Bursa'da şehit işçi Fikret Mutlu'nun ismi caddeye verildi

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan ve görevi başında şehit olan temizlik işçisi Fikret Mutlu'nun ismi caddede yaşatılacak.

2020.01.10 14:39 - Son Güncellenme: 2020.01.10 14:41 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da şehit işçi Fikret Mutlu'nun ismi caddeye verildi

Mustafakemalpaşa'da geçtiğimiz eylül ayında otomobilin çöp kamyonuna çarpması sonucu meydana gelen kazada şehit düşen temizlik işçisi Fikret Mutlu'nun ismi ailesinin yaşadığı Çeltikçi mahallesindeki caddeye verildi.

'Oy birliği ile kabul edildi'

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar'ın başkanlığında gerçekleşen Kasım ayı meclis toplantısında gündeme alınan 'cadde isminin değiştirilmesi' teklifi oy birliği ile kabul edildi.

Kaza sonucu hayatını kaybeden şehit işçi Fikret Mutlu'nun ismi Çeltikçi mahallesinde bulunan Bandırma caddesinin yerine verilerek Fikret Mutlu Caddesi olarak değiştirildi.

'Yeni tabela'

Oy birliği ile alınan kararın ardından cadde giriş çıkışlarında bulunan tabelalar sökülerek yenileri ile değiştirildi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, "Görevi başındayken elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz şehidimizin ismini doğup büyüdüğü Çeltikçi mahallesindeki caddeye vererek anılarını yaşatmak istiyoruz. Böyle üzücü bir olayında bir daha yaşanmamasını diliyorum. Konuyu Meclis gündemine taşıdık ve oy birliği ile kabul edildi. Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.01.10 14:39 - Son Güncellenme: 2020.01.10 14:41 - HABER MERKEZİ
A