Bursa'da RUMELİSİAD üyeleri geleneksel iftar programında buluştu 

Bursa'da RUMELİSİAD üyeleri geleneksel iftar programında buluştu 

Bursa'da Rumelili Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (RUMELİSİAD), geleneksek iftar organizasyonu Podyum Davet'te gerçekleştirildi. Program sonunda RUMELİSİAD ailesine yeni katılan üyelere üyelik rozeti takdim edildi.

2022.04.08 20:03 - Son Güncellenme: 2022.04.08 22:37 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da RUMELİSİAD üyeleri geleneksel iftar programında buluştu 
01:10 Bursa'da RUMELİSİAD üyeleri geleneksel iftar programında buluştu 

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da RUMELİSİAD üyeleri geleneksel iftar programında buluştu 

GÜLİN ÖZDEMİR / BURSADA BUGÜN 

Bursa ve Türkiye'nin Balkan ülkeleriyle arasında bir köprü vazifesi görerek kültürlerarası bağların ve karşılıklı ekonomik ilişkilerin güçlenmesinde büyük rol üstlenen Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (RUMELİSİAD), gelenekselleşen iftar organizasyonu Podyum Davet'te gerçekleştirildi. 86. Rumelili Buluşması kapsamında düzenlenen organizasyona AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Murat Demir, RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zarif Alp, BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir ve beraberinde birçok kişi katıldı. 

RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zarif Alp programda yaptığı konuşma şu şekilde;

Kıymetli dostlarım;

Büyük RUMELİSİAD ailesi olarak, 86.'sını düzenlediğimiz Rumeli Buluşmaları ve Geleneksel iftar organizasyonumuza hepiniz hoş geldiniz. Her zaman olduğu gibi bu gece de birlik ve beraberlik içerisinde, RUMELİSİAD'a yakışır bir organizasyona ev sahipliği yapıyor olmaktan dolayı son derece heyecanlıyım. Öncelikle içerisinde bulunduğumuz Ramazan ayına kısaca değinmek isterim.Ramazan paylaşmanın, dayanışmanı, huzurun simgesidir.

Bereketin, hoşgörünün, kardeşliğin değer kazandığı bu önemli ayın başta güzel ülkemize olmak üzere tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.Pandemi ve ekonomik zorluklardan dolayı birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımızın olduğu bugünlerde, inanıyorum ki Ramazan bereketiyle coğrafyamıza iyi gelecek.

2 yıldır pandemiden dolayı tüm dünya olarak zorlu dönemden geçiyoruz. İş dünyası temsilcileri olarak, pandemi sürecinin beraberinde getirdiği olumsuz etkilerden ülkemiz ekonomisini korumak adına canla başla çalışmaktayız.

Ancak gelinen noktada, iş dünyasının ekonomide desteğe ihtiyacı var. Bizler üretmekten asla vazgeçmeyeceğiz ama ekonomide güven ortamı ve stabilite önemli.Her ne kadar global bir belirsizlik olsa da ülkemizde de bir an önce tedbirler alınmalı ve sanayicinin onu açılmalı.

Bizler, RUMELİSİAD çatısı altında Bursa ve ülkemiz ekonomisinin gelişmesi için bir araya gelmiş, katma değer üretme sevdalısı iş insanlarıyız. Aynı zamanda Bursa ve Türkiye için önemli yatırım fırsatları barındıran Balkanlar'ın da sosyal ekonomik ve ticari olarak kalkınması noktasıda köprü vazifesi üstlenerek, çok değerli çalışmalara imza atıyoruz.

İş dünyasına verilecek gücü desteklerle birlikte  Türkiye, inanıyorum ki bu zorlu süreçten güçlenerek çıkacak potansiyele fazlasıyla sahip. 

Zaman, birlik ve beraberlik zamanı 

Ülkemizin yaşadığı bu zorlu dönemden çıkabilmesi adına kuşkusuz toplumun her kesimine önemli görevler düşüyor. 

Ülkemizin  menfaatleri için çok çalışmaya ve üretmeye ihtiyacımız var. Biz sanayicilere  düşen görev de hep daha çok çalışmak, daha çok üretmek.

RUMELİSİAD olarak, ailemize yeni katılan üyelerimizle birlikte her geçen gün büyümeye ve güçlenmeye devam ediyoruz. Yeni dönem yönetim kurulu olarak bayrağı devraldığımız günden itibaren, hiç vakit kaybetmeden, yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bugün aramıza katılan yeni üyelerimize de bu vesileyle tekrardan "ailemize hoş geldiniz" demek istiyorum.

Manevi olarak da dolu dolu bir ay geçirmemiz, sağlıkla, sıhhatle bayrama kavuşmamiz temennisiyle, herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum.

Programın ardından RUMELİSİAD ailesine yeni katılan üyelere üyelik rozeti takdim edildi. 

Aileye yeni katılan üyeler;

SEMİH TÜRKCAN

FAHRETTİN ARABACI

SİNAN ALP

FİLİZ KÜÇÜKOĞLU

HAMDİ BÜLBÜLDERE

NESRİN ERDEM

HAZEL BAHAR

ERTAN GANİ

TURAN CESUR

BİRTAN KAANSAAT

İBRAHİM KOLAY

SEDA YELEÇ

ÖMER ULGA

İLKER ENGİN

ŞENOL ALBAYRAK

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2022.04.08 20:03 - Son Güncellenme: 2022.04.08 22:37 - HABER MERKEZİ
A