Bursa'da paravanlı virüs önlemi! (ÖZEL HABER)

Bursa'da paravanlı virüs önlemi! (ÖZEL HABER)

Bursa'da korona virüs tedbirleri nedeniyle kapalı olan restoranlar yeniden açıldı. Koronaya karşı tüm önlemlerin alındığı ve 12 senedir Bursalılara hizmet veren Kokoreççi Fazıl Usta ise masalar arasına bulaşma riskine karşı paravan çekti.

2020.06.02 09:22 - Son Güncellenme: 2020.06.02 10:59 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da paravanlı virüs önlemi! (ÖZEL HABER)
04:02 Bursa'da paravanlı virüs önlemi! (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da paravanlı virüs önlemi! (ÖZEL HABER)

GÜLNAME PAÇA / BURSADA BUGÜN

Bursa'da bir süredir kapalı olan Kokoreççi Fazıl Usta, normalleşme süreci kapsamında yeniden hizmet vermeye başladı.

Söz konusu işletme belirlenen kurallar kapsamında ilk müşterilerini kabul etmeye başladı.

Kapı girişinde ateşleri ölçülen vatandaşlar, sosyal mesafe kuralına uyarak paravan çekilen masalara oturdu.

"ÇALIŞANLARIMIZIN MASKESİZ ÇALIŞMASI KESİNLİKLE YASAK"

Aldıkları önlemlerin yanı sıra tek kullanımlık ürünlere geçtiklerini belirten İşletme Sahibi Fazıl Yetiker, "Korona virüs salgını nedeniyle önce masalarımızı böldük. Bizlere söylenen şartlarda hatta elimizden gelenin daha fazlasını yaptık. Her masaya dezenfektan koyduk. Müşterileri masalara çapraz bir şekilde oturtuyoruz. Ama bir aile geldiği zaman onlar bu kuralın dışında kalıyor. Bunların dışında her hafta mutlaka restorantımızı dezenfekte ettiriyoruz. Masalarımızda tek kullanımık ürünlerimiz var. Sosyal mesafenin daha fazlasını uyguluyoruz. Kasalarımızda da hijyene dikkat ediyoruz. Ben temizliğe çok dikkat ediyorum, çok titizim. Çalışanlarımızın maskesiz çalışması kesinlikle yasak. Eğer maskesiz çalışanımız olursa işten çıkarılma sebebi olacak" dedi.

"MÜŞTERİ İÇERİ GİRMEDEN ÖNCE MUTLAKA ATEŞİNİ ÖLÇÜYORUZ"

Personel Müdürü İrfan Özdikici ise, "Çalışanlarımız hijyen üzerine eğitim aldı. Önce kendi hijyenlerine sonra hizmetimizin hijyenine ve daha sonra da müşterimizin hijyenine öncelk tanıyoruz. Müşterilerimize maske veriyoruz. Kapılarımızda dezenfektanlarımız var. Masalarımızda her müşteri sonrası mutlaka dezenfekte ediliyor. Müşteri içeri girmeden önce mutlaka ateşini ölçüyoruz. Hizmete tam anlamıyla hazırız. Umarız bu süreci en kısa zamanda atlatacağız" şeklinde konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.06.02 09:22 - Son Güncellenme: 2020.06.02 10:59 - HABER MERKEZİ
A