Bursa'da pandemide ahşap evlere ilgi arttı!

Bursa'da pandemide ahşap evlere ilgi arttı!

Pandeminin hayatımıza girmesiyle birlikte izole hayat yaşamımızın bir parçası haline geldi. Sakin, kalabalıktan uzak ve doğayla baş başa kalmak isteyen birçok insan ahşap evlere yöneldi. Bursa'nın Gemlik ilçesinde uzun yıllardır hizmet veren Pala Ahşap kişilerin isteklerine göre taşınabilir ahşap evler üretiyor. Pala Ağaç Sanayi'de İnşaat Mühendisi olan Aslıhan Çekiç, "Pandeminin hayatımıza girmesiyle birlikte artık insanlar kalabalık yerlerden uzaklaşmak istiyor. Bu doğrultuda daha sağlıklı ve minimal olan ahşap evlere ilgi artmış durumda. Biz de taşınabilir ahşap evlerin yanı sıra mobil ahşap evler ve sabit ahşap evler üretiyoruz. İnsanların ihtiyaçlarına göre metrekare durumu da değişiyor ama daha çok 24 ve 32 metrekare arasındaki yerler tercih ediliyor" dedi.

2021.06.09 09:00 - Son Güncellenme: 2021.06.09 09:14 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da pandemide ahşap evlere ilgi arttı!
02:08 Bursa'da pandemide ahşap evlere ilgi arttı!

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da pandemide ahşap evlere ilgi arttı!

GÜLNAME PAÇA / BURSADA BUGÜN

Kereste sektörü son yılların en hareketli günlerini yaşıyor.

Ülkemizde geçtiğimiz sene mart ayında görülmeye başlanan koronavirüsten dolayı başlayan kısıtlamalarla vatandaşların hobi ve dağ evlerine olan ilgisi artış gösteriyor.

Bursa'da yıllardır ahşap üzerine hizmet veren Pala Ağaç Sanayi, yaptığı ahşap evlerle sadece Türkiye'de değil, yurt dışında da oldukça yoğun ilgi görüyor.

"TAŞINABİLİR AHŞAP EVLERİN YANI SIRA MOBİL AHŞAP EVLER VE SABİT AHŞAP EVLER ÜRETİYORUZ"

Pala Ağaç Sanayi'de İnşaat Mühendisi olan Aslıhan Çekiç, "Pala Ahşap olarak Türkiye piyasasına uygun olan kereste hazırlanmasında firmalara öncülük ediyoruz. Bu doğrultuda kereste sektöründeki tecrübemizi doğal yaşama uygun olan ahşap evler sektörüne taşıma kararı aldık. Pandeminin hayatımıza girmesiyle birlikte artık insanlar kalabalık yerlerden uzaklaşmak istiyor. Bu doğrultuda daha sağlıklı ve minimal olan ahşap evlere ilgi artmış durumda. Biz de taşınabilir ahşap evlerin yanı sıra mobil ahşap evler ve sabit ahşap evler üretiyoruz. İnsanların ihtiyaçlarına göre metrekare durumu da değişiyor ama daha çok 24 ve 32 metrekare arasındaki yerler tercih ediliyor. Bizden ahşap bir ev aldığınız zaman 2 ile 3 hafta arasında teslim ediyoruz. Teslim etmeden önce evlerin bütün bakımlarını yapıyoruz. Satın alan müşterilerimiz evi satın aldıktan 2 ya da 3 yıl sonra ahşap koruyucularla veya vernikle bakım yapmalılar. Evleri istediğiniz yere istediğiniz zaman taşıyabiliyorsunuz" ifadelerine yer verdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.06.09 09:00 - Son Güncellenme: 2021.06.09 09:14 - HABER MERKEZİ
A