Bursa'da önüne çıkan köpekten kaçtı! Bariyerlere çarpıp yoldan çıktı
Orhangazi'de Gedelek kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, ana yol üzerinde seyir halindeki içinde aynı aileden 3 kişinin bulunduğu otomobil bir anda önüne çıkan köpeğe çarpmamak için sürücüsünün manevra yapması sonucu bariyerlere çarparak yoldan çıktı. Büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği kazada otomobil içindeki 1 kişi hafif yaralandı.
2023.03.05 11:57 - Son Güncellenme: 2023.03.05 12:00 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN
Kaza dün gece 00.00 sıralarında Gemlik - Orhangazi yolu Gedelek kavşağı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Gemlik istikametinden Orhangazi istikametine seyir halinde olan Furkan K.'nin kullandığı otomobil, bariyerlerin altından önüne bir anda fırlayan köpeğe çarpmamak için sürücüsünün ani manevra yapması sonucu kontrolden çıkarak , önce bariyerlere çarptı, daha sonra yan şeride geçerek yoldan çıktı.

Kaza sonrasında araç içinde bulunan aynı aileden Hanife. K hafif yaralanırken, kontrol amaçlı Orhangazi Devlet Hastanesi acil servisine sevk edildi. Yaşanan olayda bariyerlere çarpan otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, şans eseri otomobilin kontrolünü kaybettiği esnada çevresinde başka bir aracın bulunmaması olası bir faciayı önlemiş oldu.




