Bursa'da Onkoloji Hastanesi'nde göz göre göre hırsızlık

Bursa'da Onkoloji Hastanesi'nde göz göre göre hırsızlık

Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nde kemoterapi bölümünden elini kolu sallaya sallaya giren hırsızlar, hastanenin güvenlik bulunmayan kısmını talan ediyor. İhbar hattımıza gelen bilgilere göre; hastane yönetiminin yaşanan hırsızlık olayını bildiği halde önlem alınmadığı iddia ediliyor.

2022.07.07 11:20 - Son Güncellenme: 2023.06.23 10:48 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da Onkoloji Hastanesi'nde göz göre göre hırsızlık

NURDAN ERCAN / BURSADA BUGÜN

Bursada Bugün ihbar hattına duyarlı vatandaşlarımızdan gelen bilgilere göre, kamu malı olan bir hastanede yönetim, yaşanan hırsızlık olaylarına gözlerini kapatmış durumda.

Edinilen bilgilere göre; Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nde, kemoterapi bölümünden giren hırsızlar, hastanenin güvenlik görevlisi bulundurmadığı bir bölümü yağmalıyor. Bahse konu bölümün talan edildiği hastane yönetimi tarafından bilinmesine rağmen herhangi bir önlem alınmadığı iddia ediliyor. Aksine daha önce güvenlik görevlisi bulunan bölüme tüm bu yaşanan olaylara rağmen güvenlik önlemi adına bir çalışma da yapılmadığı söyleniyor.

Güvenliksiz ortamdan cesaret alan hırsızlar, bölümde bulunan monitör ve kablo gibi önüne gelen herşeyi alıp kayıplara karışıyor. Vatandaşlar, hastane yönetiminin bu duruma karşı ne zaman önlem alacağını sorguluyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2022.07.07 11:20 - Son Güncellenme: 2023.06.23 10:48 - HABER MERKEZİ
A