Bursa'da ölümlü trafik kazasına karışan iki sürücüden biri hakkında karar
Bursa'nın İnegöl ilçesinde yol kenarında piknik yapan bir kişinin ölümü, bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasına karışan iki sürücüden biri tutuklandı.
2023.07.29 17:20 - Son Güncellenme: 2023.07.29 17:44 - Bursa Bölge - AA

İLGİLİ VİDEO
Bursa'da ölümlü trafik kazasına karışan iki sürücüden biri hakkında karar
Piknik yapanlara çarpan otomobillerin sürücüleri Üftade N. (41) ile Ahmet A. (45), olayla ilgili soruşturma kapsamında jandarma tarafından gözaltına alındı.
"Taksirle ölüm ve yaralanmaya sebebiyet verme" suçundan adliyeye sevk edilen sürücülerden Ahmet A. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, Üftade N. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Üftade N. yönetimindeki 26 ABM 507 plakalı otomobil ile Ahmet A'nın kullandığı 16 F 0377 plakalı otomobil, dün Eskikaracakaya Mahallesi yakınında çarpışmıştı. Kazanın etkisiyle savrulan Üftade N. yönetimindeki araç, kara yolu kenarında mola vererek piknik yapanlara çarpmıştı. Kazada, piknikçilerden Uğur Koç (64) olay yerinde hayatını kaybetmiş, Cavit Kılıç (64) ise yaralanmıştı.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:46
-
05:11
-
01:51
-
01:01
-
01:22
En Çok Okunanlar
- Bursa'ya kar geliyor!
- Feci kaza! Ünlü iş insanı ağır yaralandı
- Ege Denizi'nde 5 büyüklüğünde deprem!
- Bursa trafiğinde ilginç görüntü! Gören...
- Usta oyuncu hayatını kaybetti!
- Bursa'nın yeni metro hattı için açılan...
- Bursa'da markette güpegündüz hırsızlık!...
- Banka faizleri değişti! 100 bin lira...
- Bursa'da zeytinyağlarına güvenlik önlemi!
- İzmir'den Denizli'ye turnuvaya gelen...
- Dehşet! Dövdükleri arkadaşlarını camdan...
- Otomobil devinde büyük kriz: Binlerce...
- UEDAŞ duyurdu: 18 Şubat Bursa'da...
- Bursa'da okul servisi otobüsle çarpıştı: 9...
- Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis...