Bursa'da okul inşasında vatandaşı çileden çıkaran olay (ÖZEL HABER)

Bursa'da okul inşasında vatandaşı çileden çıkaran olay (ÖZEL HABER)

Osmangazi İlçesi'nde yıkılan Demirtaşpaşa Endüstri Meslek Lisesi yerine yapımı devam eden AB destekli okul inşasında, yüklenici firma ytong, birket gibi inşa malzemelerini Ebu İshak Mahallesi'nin sokak aralarına, kamusal alanı işgal ederek izinsiz olarak depoluyor. Mahalleli, oluşan tenha ortamda yaşanan asayiş olayları nedeniyle Osmangazi Belediyesi'ne şikayette bulundu.

2022.09.28 12:39 - Son Güncellenme: 2022.09.28 12:47 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da okul inşasında vatandaşı çileden çıkaran olay (ÖZEL HABER)

ERCAN ÇALIŞIR / BURSADA BUGÜN

Bursa'da inşaatı devam eden AB destekli bir okul inşaatı için getirilen yapı malzemeleri, mahallenin ortasında bulunan boş alanlara bırakıldı.

Birçok kez vatandaşların uyardığı çalışanlar, yapı malzemelerini aynı alanda depolamaya devam ediyor.

Nihayetinde durumu Osmangazi Belediyesi'ne taşıyan mahalleli, yüklenici firmadan şikayetçi oldu.

Ebu İshak Mahallesi sakinleri halen işgal edilen alandan ve sebep olduğu asayiş olaylarından kurtulmak için yetkililerden adım bekliyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2022.09.28 12:39 - Son Güncellenme: 2022.09.28 12:47 - HABER MERKEZİ
A