Bursa'da okul başkanlığı için esnafla anlaştı

Bursa'da okul başkanlığı için esnafla anlaştı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde okul başkanlığı için esnafla anlaşma yapan öğrenci sosyal medyada ilgi çekti

2016.10.26 11:47 - Son Güncellenme: 2016.10.26 13:26 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da okul başkanlığı için esnafla anlaştı

Bursa Anadolu Erkek Lisesi 11. sınıf öğrencisi Alperen Tura okul başkanlığına aday oldu.

Başkan olmak için dikkat çeken bir kampanyaya imza atan Tura, okul çevresindeki esnaflarla anlaşma yaparak fiyatlarda indirim sağlamayı başardı.

Düzenlediği kampanya ile bir anda sosyal medyada ilgi odağı olan Alperen Tura başkanlık konusunda oldukça iddialı.

Alperen Tura'nın anlaştığı işletmelerde okul öğrencilerine sunulan indirimler şöyle:

Tahtakale Çay Evi: Tüm sıcak içecekler 50 kuruş.

Çardak Market: 20 lira ve üzeri alışverişlerde yüzde 10 indirim.

Tad Çiğ Köfte: Çiğ köfte dürüm 2 liradan 1.75 lira.

Tahtakale Meydan Büfe: Yarım ekmek köfte ve ciğer 7.5 liradan 5 lira. Tost 3.5 liradan 3 lira.

Tuşbalı Hacı: Tam ekmek tavuk ızgara 6 liradan 3 lira, yarım ekmek tavuk ızgara 3 liradan 2.5 lira.

Maksem Kırtasiye: Fotokopiler sayfası 25 kuruştan 10 kuruş. 50-80 lira arasındaki alışverişlerde yüzde 10 indirim.

Bursa'da, okul başkanlığı için aday olan öğrenci, ilginç bir seçim kampanyasına imza attı. 
Okul başkanlığına talip olan Anadolu Erkek Lisesi 11. sınıf öğrencisi Alperen Tura, verdiği vaatlerle siyasetçileri aratmadı.
Düzenlediği kampanya ile bir anda ilgi odağı olan Alperen Tura, okul çevresindeki kırtasiye, market, çay ocağı, yemek salonları gibi esnaflarla anlaşma yaparak, fiyatlarda indirim sağladı. Vaatleri arasında 12. sınıf öğrencilerine mezuniyet, 9. sınıf öğrencilerine ise tanışma partisi düzenlemek olduğunu açıklayan Alperen Tura, şimdiden sponsorlarının hazır olduğunu ifade etti. 
Yarın yapılacak başkanlık seçiminde oldukça iddialı olan Tura, "130 yıllık geçmişi olan, hayatımızın büyük bölümünü geçirdiğimiz Bursa Anadolu Erkek Lisesi'nin daha çok tanınıp sosyal hale gelmesi çalışacağını" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2016.10.26 11:47 - Son Güncellenme: 2016.10.26 13:26 - HABER MERKEZİ
A