Bursa'da o yola dikkat!

Bursa'da o yola dikkat!

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

2019.03.20 08:26 - Son Güncellenme: 2019.03.20 08:26 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da o yola dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Kurtköy ile Pendik Tersane kavşakları arasındaki bağlantı yolunda yürütülen yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, TEM bağlantı tüneli doğu tüpünden 2 şerit gidiş, 2 şerit geliş olarak gerçekleştiriliyor.

Çeşme-İzmir Otoyolu'nun 0-3. kilometrelerinde ekolojik köprü yapım çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım diğer bölümden çift yönlü devam ediyor.

Torbalı-Ödemiş-Kiraz yolunun 5-9. kilometrelerinde bölünmüş yol yapım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Düzce-Bolu yolunun 8-9. kilometrelerindeki heyelan nedeniyle İstanbul-Ankara istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Tokat-Niksar yolunun 49-50 ile 68-70. kilometrelerinde bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Yozgat-Boğazlıyan yolunun 1-4. kilometrelerindeki (Yozgat şehir geçişi) üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Darende-Malatya yolunun 19-21. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten devam ediyor.

Silopi-Habur yolunun 35-36. kilometrelerindeki Telkabin Köprüsü'nün bağlantı yollarında yürütülen çalışmalar nedeniyle trafik servis yoluna yönlendiriliyor. 

Rize-Çayeli-Ardeşen yolunun 43. kilometresindeki Çayeli Tüneli'nde bugün yapılacak bakım ve onarım çalışması nedeniyle Rize-Çayeli yönünde bulunan güney tüpünde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak. Çayeli-Rize yönünde bulunan kuzey tüpü ise trafiğe kapatılarak, ulaşıma servis yolundan izin verilecek.

Gemlik-Bursa yolunun 32-34. kilometrelerinde Dürdane Köprülü Kavşağı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.03.20 08:26 - Son Güncellenme: 2019.03.20 08:26 - HABER MERKEZİ
A