Bursa'da o ilçelerde okullar tatil edildi

Bursa'da o ilçelerde okullar tatil edildi

Bursa'nın dağ ilçelerinden Büyükorhan'da eğitime bir gün ara verildi. 

2019.01.07 23:50 - Son Güncellenme: 2019.01.08 00:53 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da o ilçelerde okullar tatil edildi

Büyükorhan Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "Kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle 08.01.2019 Salı günü Büyükorhan merkez ve mahallelerinde eğitim ve öğretime 1 gün ara verilmiştir. Aynı tarihte hamile ve engelli kamu görevlileri de idari izinli sayılacaktır" denildi. 

Yoğun kar yağışı nedeniyle İnegöl'deki bütün devlet ve özel okullar bir günlüğüne tatil edildi. Kaymakam Şükrü Görücü başkanlığındaki alınan komisyon kararı ile İnegöl'de 08.01.2019 Salı günü okulların tatil edilmesine karar verildi. 

Aşırı kar yağışı nedeniyle eğitime ara veren ilçelere bir yenisi daha eklendi. Büyükorhan'dan sonra İnegöl ilçesinde de eğitime bir gün ara verildi. 

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise sosyal medyadan paylaştığı mesajda öğrencilere kar tatilini duyurdu. İyi tatiller çocuklar fotoğrafıyla paylaşım yapan Başkan Taban, "Sevgili öğrencilerimiz,yoğun kar yağışı nedeni ile ilçemizde okullar bir gün süre ile ( 08 .01.2019 Salı günü ) tatil edilmiştir.Tatili en iyi şekilde değerlendirmeniz dileğiyle" dedi. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.01.07 23:50 - Son Güncellenme: 2019.01.08 00:53 - HABER MERKEZİ
A