Bursa'da "Nilüfer Belediyesi Sercan Yıldırım Futbol Akademisi" açıldı

Bursa'da "Nilüfer Belediyesi Sercan Yıldırım Futbol Akademisi" açıldı

Bir dönem A Milli Takım forması giyen, Bursaspor ve Galatasaray ile şampiyonluklar yaşayan Sercan Yıldırım'ın Bursa'da kendi adıyla kurduğu futbol okulu açıldı.

2020.11.07 12:26 - Son Güncellenme: 2020.11.07 13:42 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da "Nilüfer Belediyesi Sercan Yıldırım Futbol Akademisi" açıldı

Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Belediyespor ve futbolcu Sercan Yıldırım iş birliğiyle kurulan "Nilüfer Belediyespor Sercan Yıldırım Futbol Akademi" kapılarını açtı. 5-12 yaş çocukların yer aldığı akademide katılanlara, futbolun dışında beslenme ve çocuk psikolojisi üzerine eğitimler de verilecek.

Sporun ve sporcunun dostu Nilüfer'de yeni bir proje daha hayata geçti. Nilüfer'deki kız ve erkek çocukların futbol yeteneğinin keşfedileceği "Nilüfer Belediyespor Sercan Yıldırım Futbol Akademisi" Nilüfer Belediyespor Üçevler Tesisleri'nde çalışmalara başladı. 5-12 yaş arası çocukların katıldığı akademinin açılışı renkli anlara sahne oldu.

Yeşil sahalarda, Bursaspor'da ve Milli Takım'da edindiği tüm tecrübeleri, Bursa'daki çocuklara aktarmayı hedeflediğini belirten Sercan Yıldırım, "Bugün hayallerimi gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyim. Burada yeni Sercan'ları Bursa ve Türk futboluna kazandıracağız. Ekibimle birlikte çok hazırlandık. Sadece saha içi değil, saha dışında da eğitimlerimiz olacak. Sağlık sponsorumuz olan Medicana Bursa Hastanesi ile de, çocuklarımıza düzenli olarak beslenme uzmanı ve çocuk psikolojisi hakkında eğitimler vereceğiz. Üst düzey tesisler ve eğitim ile önce Bursaspor'a, sonra da Türk futboluna futbolcular yetiştireceğiz. Bütün Bursa halkı gönül rahatlığıyla çocuklarını bize emanet edebilir. 5-12 yaş arası çocuklarımız burada eğitim alacak sonra kulüpleşmeye gideceğiz. Sonra orada da yetenekli çocuklar ilerisi için çalışacak. Nilüfer Belediyesi'ne ve Başkan Turgay Erdem'e bize güvendiği, destek verdiği için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Açılışın ardından çocuklar teknik ekiple birlikte çalışmalara başlarken, Sercan Yıldırım da genç yeteneklerle yakından ilgilendi. Açılışa Sercan Yıldırım'ın Survivor yarışmasından arkadaşları Aycan Yanaç ve Aşkım Burçe Tunay da katılarak, yıldız futbolcuyu önemli gününde yalnız bırakmadılar.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.11.07 12:26 - Son Güncellenme: 2020.11.07 13:42 - HABER MERKEZİ
A