Bursa'da "Millet eğilmez, Türkiye yenilmez" tişörtleriyle hizmet veriyorlar

Bursa'da "Millet eğilmez, Türkiye yenilmez" tişörtleriyle hizmet veriyorlar

Gürsu Belediye personeli, milli irade ve demokrasi için birliktelik ruhunu ortaya koymak amacıyla, "Millet eğilmez, Türkiye yenilmez" yazılı tişörtleriyle hizmet veriyor.

2016.08.03 14:53 - Son Güncellenme: 2016.08.03 14:54 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da  "Millet eğilmez, Türkiye yenilmez" tişörtleriyle hizmet veriyorlar

Konuyla ilgili açıklama yapan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, belediye personelinin, birliktelik ruhunu ortaya koyan tişörtlerle hizmet vererek, Türkiye'nin aydınlık geleceğine her zaman sahip çıkacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Işık, "Millet olarak göstermiş olduğumuz irade dolayısıyla halkımızla gurur duyuyorum. Tüm dünyaya demokrasi örneği olacak, güçlü millet iradesini ve hakimiyetini göstermiş olduk. Millet olarak, vatan söz konusu olduğunda her şeyi bir kenara bırakarak nasıl birlik olduğumuzu, canımızı ortaya koyarak vatanımızı nasıl savunduğumuzu tüm şer güçler gördü. İnşallah ülke olarak bu zor günleri de en kısa zamanda geride bırakacağız. Ülkemiz için nöbetimiz devam edecektir." 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2016.08.03 14:53 - Son Güncellenme: 2016.08.03 14:54 - HABER MERKEZİ
A