Bursa'da MHP Orhangazi Başbuğ Alparslan Türkeş için mevlid okuttu

Bursa'da MHP Orhangazi Başbuğ Alparslan Türkeş için mevlid okuttu

Bursa'da Orhangazi  Milliyetçi Hareket Partisi İlçe teşkilatı ülkü ocakları ile birlikte Merhum Başbuğ  Alparslan Türkeş'in 26.  vefat yıldönümü nedeniyle Muradiye Camiinde  mevlit okuttu.

2023.04.05 00:23 - Son Güncellenme: 2023.04.05 00:23 - Bursa Bölge - ZEYNEP ÇELİK
A
Bursa'da MHP Orhangazi Başbuğ Alparslan Türkeş için mevlid okuttu

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının 26 .yıldönümü nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi Orhangazi İlçe teşkilatı  ve ülkü ocakları Muradiye Camii'nde Türkeş ve tüm şehitler için mevlid okuttu.

Orhangazi Muradiye Camiinde yapılan programa, MHP Orhangazi ilçe başkanı Halil Bozoğlu teşkilat üyeleri , Ülkü Ocakları yönetim ve üyelerinin yanı sıra Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Muradiye Camiinde yapılan  mevlid programı sonrasında ise  çıkışta cemaate gülsuyu ve lokum ikram edildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2023.04.05 00:23 - Son Güncellenme: 2023.04.05 00:23 - ZEYNEP ÇELİK
A