Bursa'da Mevlid Kandili'nin maneviyatı paylaşıldı

Bursa'da Mevlid Kandili'nin maneviyatı paylaşıldı

Bursa ​Gürsu Belediyesi ve İlçe Müftülüğü işbirliğinde düzenlenen Mevlid Kandili Programı, Gürsulular'a maneviyat dolu saatler yaşattı.

2018.11.20 00:32 - Son Güncellenme: 2018.11.20 00:44 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da Mevlid Kandili'nin maneviyatı paylaşıldı

​İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu, İlahi ve Ezgi Sanatçısı Sedat Uçan, Şair-Yazar Ali Öztürk ve 2018 Kuran'ı Kerim güzel okuma dünya birincisi Furkan Çınar'ın katılımıyla gerçekleştirilen program, duygu dolu anlara sahne oldu.

Programda konuşan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in yeryüzüne teşriflerinin yıldönümü olan bu mübarek gecenin, milletimiz ve tüm İslam Alemi için hayırlar getirmesini temenni ederim. Bu mübarek gecede, gönlümüzden geçen tüm dualarımızın kabul olmasını dilerim. Hak, hukuk, adalet, ilim, merhamet, erdem, güzel ahlak gibi değerlerin hayat bulduğu Peygamber Efendimiz'in yaşamı hepimiz için elbetteki en iyi rehberdir. Bütün insanlığın rehberi olan Hz. Muhammed'in ahlaki değerleri ve erdemleriyle yetişecek nesillerin oluşturacağı toplumlar huzuru yaşayacaktır. Gönüllerdeki Peygamber aşkını, Kuran'ı Kerim'in hayata dönüşmüş şekli olan Hz. Peygamber'in sünnetlerini ve ahlakını, kulluk sorumluluğu ve ümmet bilinci olarak yaşamak gerekir. Bu mübarek gecenin hepimizin böyle yaşamasına vesile olmasını temenni ederim" dedi.

Gürsu Kaymakamı Mustafa Koç, Gürsu İlçe Jandarma Komutanı Fatih Erdoğan, Gürsu protokolü, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve halkın yoğun katılımıyla, Gürsu Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen programda; huzur, birlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren Mevlid Kandili'nin maneviyatı paylaşıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.20 00:32 - Son Güncellenme: 2018.11.20 00:44 - HABER MERKEZİ
A