Bursa'da Melike Şahin'den duygu dolu anlar

Bursa'da Melike Şahin'den duygu dolu anlar

Türk pop müziğinin son dönemlerdeki yükselen ismi Melike Şahin, Bursalılara unutulmayacak anlar sundu.

2024.05.26 00:30 - Son Güncellenme: 2024.05.26 00:32 - Bursa Bölge - GÜRKAN DURAL
A
Bursa'da Melike Şahin'den duygu dolu anlar

GÜRKAN DURAL / BURSADA BUGÜN

Jolly Joker Bursa'da dinleyicileriyle buluşan ünlü şarkıcı, son dönemlerde liste başı çalışmalarını Bursalı hayranları için seslendirdi.

Yoğun bir katılım ile bin 200 kişinin doldurduğu mekanda büyük bir ilgi ile karşılaşan Melike Şahin, duygu dolu anlara imza attı. 'Diva Yorgun', 'Hançer', 'İsyan' gibi popüler şarkılarıyla gönüllere dokunan güzel şarkıcı, 'Pusulam Rüzgar' adlı çalışmasını seslendirdiğinde ise mekanın tamamından büyük alkış aldı. 'Pençe' ve 'Dön Ne Olur'un yanı sıra Türk slow müziğinin seçkin eserlerine repertuvarında yer veren Şahin, gecenin sonuna doğru ise tempoyu artırdı. Hareketli şarkılar ile dinleyicilerini coşturan Melike Şahin, bir buçuk saat kaldığı sahnede performansıyla büyük beğeni topladı.

Gecenin sonunda Bursalı dinleyicilerine teşekkür eden Melike Şahin, Bursa'da olmaktan duyduğu mutluluğu da dile getirdi. Melike Şahin, repertuvarının sonunda dinleyicilerinin isteğini kırmayarak son bir şarkı daha okuyarak gönülleri mest etti. Bursalılar da, gece boyunca unutulmaz anlar yaşadı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.26 00:30 - Son Güncellenme: 2024.05.26 00:32 - GÜRKAN DURAL
A