Bursa'da mazgal hırsızına jandarmadan suçüstü

Bursa'da mazgal hırsızına jandarmadan suçüstü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait otoyollarda ve özellikle dinlenme tesisleri girişlerindeki mazgal hırsızlığına karıştığı belirlenen şahıs jandarma ekiplerinin takibi sonucu otobandaki bir tesiste suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan zanlı jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

2022.10.21 12:20 - Son Güncellenme: 2022.10.21 12:26 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da mazgal hırsızına jandarmadan suçüstü
00:47 Bursa'da mazgal hırsızına jandarmadan suçüstü

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da mazgal hırsızına jandarmadan suçüstü

Orhangazi bölgesinde Karayollarına ait otoyollarda mazgal hırsızlığı vakalarının artması üzerine harekete geçen Bursa Jandarma Komutanlığı dedektifleri JASAT timleri izledikleri çok sayıda kamera kaydından yola çıkarak yaklaşık 800.000 TL maddi zararın tespit edilmesiyle bir zanlıyı takibe aldı.

Yapılan ayrıntılı çalışmalar neticesinde mavi renkli bir tırın çalınan ızgaraların bulunduğu alana düzenli aralıklarla geldiği fark edildi. Araç ekipler tarafından takibe alınarak zanlı suçüstü yakalandı

Yakalanan şüpheli S.Ş. suçunu kabul etti. Ele geçirilen tırda (17) adet demir ızgara ile (1) adet ızgara sökmek için hazırlanan özel düzenek ve (3) adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat (payp) ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2022.10.21 12:20 - Son Güncellenme: 2022.10.21 12:26 - HABER MERKEZİ
A