Bursa'da maganda dehşeti

Bursa'da maganda dehşeti

Bursa'da otomobilini yıkayan bir kişi tanımadığı ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi tarafından silahla ayağından yaralandı. Olayın iki kişi arasındaki husumetten kaynaklandığı duvardan seken merminin 43 yaşındaki Erdoğan Ünal'a isabet ettiği belirlendi.

2013.07.17 10:07 - Son Güncellenme: 2013.07.17 10:08 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da maganda dehşeti
01:38 Bursa'da maganda dehşeti

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da maganda dehşeti

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi Samanyolu Sokak'ta meydana geldi. Yunus Emre P., dışarıya çıkmak için evinden ayrıldığı sırada kimliği belirsiz şahıslar tarafından silahlı saldırıya uğradı. Bunun üzerine Yunus Emre P., yara almadan evine girmeye başardı. O sırada yan tarafta otomobilini yıkayan Erdoğan Ünal, duvardan seken kurşunla ayağından yaralandı. Zanlı ya da zanlılar kaçmayı başarırken, vatandaşların ihbarı üzerine 112 ekipleri olay yerine geldi. Ünal'a ilk müdahaleyi yapan 112 ekipleri, şahsı Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Ünal'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri ise çevrede incelemelerde bulunup, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Zanlıların gelip oğluna ateş ettiğini belirten Server P., "Yan taraftaki arkadaşı vurdular. Evin kapılarında silah izleri var" dedi.

Kendisine 4 el ateş edildiğini iddia eden Yunus Emre P. ise "Önce bana ateş etti. Ben içeriye girdikten sonra eve doğru ateş etti. Evden seken kurşun ise komşuya geldi" şeklinde konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.07.17 10:07 - Son Güncellenme: 2013.07.17 10:08 - HABER MERKEZİ
A