Bursa'da konuşmak istemeyince eski eşi tarafından vuruldu

Bursa'da konuşmak istemeyince eski eşi tarafından vuruldu

Bursa'da, Gülfem Alay (32), eski eşi İbrahim S. (45) ile konuşmayı kabul etmediği için tabancayla vuruldu. Kurşunların başına ve karnına isabet ettiği Alay, ağır yaralandı. İbrahim S., polis tarafından yakalanırken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

2021.08.05 11:54 - Son Güncellenme: 2021.08.05 18:34 - Bursa Bölge
A
Bursa'da konuşmak istemeyince eski eşi tarafından vuruldu
01:39 Bursa'da konuşmak istemeyince eski eşi tarafından vuruldu

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da konuşmak istemeyince eski eşi tarafından vuruldu

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mahallesi 133. Sokak'ta meydana geldi. Bir çocuk annesi Gülfem Alay, alışveriş yaptığı marketten çıkışında, bir süre önce boşandığı eşi İbrahim S.'nin kendisini beklediğini gördü. Alay kaçmaya çalışırken, İbrahim S. ise takip etti.

Alay'ın konuşmak istemediğini söylemesi üzerine sinirlenen İbrahim S., belindeki tabancayı çıkarıp ateş etti.

Mermilerin başına ve karnına isabet ettiği Alay, yere yığıldı. Şüpheli İbrahim S. ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alay, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Alay'ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Polis ekipleri, yapılan çalışmanın ardından şüpheliyi, olay yerinin 3 sokak uzağında yakalayıp gözaltına aldı. İbrahim S.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.



VURUP, KAÇMA ANI KAMERADA 

İbrahim S.'nin Gülfem Alay'ı tabancayla vurduğu anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Alay'ın koşar adımlarla uzaklaşmaya çalıştığı, İbrahim S.'nin peşinden geldiği, eski eşini tabancayla vurduktan sonra olay yerinden kaçtığı anlar, görüntülere yansıdı.

'BAŞKASIYLA EVLENECEĞİNİ SÖYLEDİ, KONUŞMAK İSTEMEDİ, VURDUM'

Bursa'da, eski eşi Gülfem Alay'ı (32) tabancayla başı ve karnından vurarak, ağır yaralayan İbrahim S. (45), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İbrahim S.'nin, polise verdiği ilk ifadesinde, "Gülfem'le 2017 yılında evlendik, oğlumuz oldu. 2018 yılında boşanmaya karar verdik. Boşandıktan sonra ben eski eşime geri döndüm. Bir süre sonra yeniden Gülfem'le görüşmek istedim ama o bana başkasıyla evleneceğini söyledi. Olay günü de bunu konuşmak için gittim yanına. Konuşmayı kabul etmeyince vurdum" dediği öğrenildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.08.05 11:54 - Son Güncellenme: 2021.08.05 18:34 - Gülcan Tekin
A