Bursa'da kiralık otomobille hırsızlık

Bursa'da kiralık otomobille hırsızlık

İSTANBUL'dan otomobil kiralayıp Bursa'ya gelen 3 şüpheli, burada buluştukları arkadaşlarıyla iddiaya göre girdikleri evlerden cep telefonu ve para çaldı. Sorgularından sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklandı, 2'si tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

2014.08.13 12:55 - Son Güncellenme: 2014.08.13 13:01 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da kiralık otomobille hırsızlık

Merkez Nilüfer ilçesi Demirci Mahallesi'nde K.M.'ye ait bir evin penceresinden giren hırsızlar bir cep telefonu çaldı. Uyanması üzerine pencereden atlayıp kaçan şüphelileri gören ev sahibi K.M., plakasını aldığı aracı polise bildirdi. Bölgede devriye gezen ekipler, kovalamacanın ardından otomobili Üçevler Mahallesi'nde ara sokakta durdurdu. Aracın içinde bulunan Erkan A. (25), Fuat K. (25) , İ.S. (26) ve M.Ş. (27) gözaltına alındı.

İSTANBUL'DAN KİRALIK OTOMOBİLLE GELMİŞLER

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'ne getirilen şüphelilerden E.A., F.K. ve İ.S.'nin İstanbul'dan kiraladıkları otomobille Bursa'ya gelip burada bulunan arkadaşları M.Ş. ile birlikte gündüz tespit ettikleri yerlere gece girmek için çalışma yaptıkları belirlendi. Şüphelilerin iki ayrı evden iki cep telefonu ile 500 lira para çaldıkları belirlendi.

İKİSİ TUTUKLANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulamaları tamamlanan şüpheliler adliyeye götürülürken, Emniyet Müdürlüğü önünden geçen yaşlı bir kadın "Ah be evladım niye hırsızlık yaptınız, yaktınız kendinizi" dedi. Bunun üzerine şüphelilerden E.A. "İş var da biz mi çalışmıyoruz teyze" diye cevap verdi.

Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden E.A. ve F.K. tutuklanırken, İ.S. ve M.Ş. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2014.08.13 12:55 - Son Güncellenme: 2014.08.13 13:01 - HABER MERKEZİ
A