Bursa'da kır düğünü sezonu açıldı! (ÖZEL HABER)

Bursa'da kır düğünü sezonu açıldı! (ÖZEL HABER)

1 Temmuz itibariyle düğün sezonu açıldı. Kovid-19 salgınıyla mücadelede kontrollü sosyal hayata geçişin ardından, evlenecek çiftler kır düğünlerine daha çok ilgi göstermeye başladı.

2020.07.02 11:15 - Son Güncellenme: 2020.07.02 12:01 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da kır düğünü sezonu açıldı! (ÖZEL HABER)
06:39 Bursa'da kır düğünü sezonu açıldı! (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da kır düğünü sezonu açıldı! (ÖZEL HABER)

GÜLNAME PAÇA / BURSADA BUGÜN

Normalleşme sürecinde ikinci aşamaya geçilmesiyle kır düğünü rezervasyonlarında artış yaşanıyor.

Uzmanların klimalı ve kapalı ortamdan uzak durulmasını önermeleri üzerine, çiftler bu yaz yapacakları düğünlerde mekân arayışını açık alanlara göre şekillendiriyor.

Bursa'da faaliyet gösteren Asya Yaşam Merkezi, içinde bulunduğumuz durumun koşullarına uygun olarak, kır düğünü konseptine ağırlık verdi.

"ORGANİZASYONUMUZU ÇİFTLERİMİZLE BİRLİKTE YAPIYORUZ"

6 yıldır Asya Yaşam Merkezi'nde Satış Danışmanlığı yapan İlknur Yıldız, "Burası önceden küçük bir alandı. Pandeminin hayatımıza girmesiyle, biz burayı genişletme kararı aldık. Özellikle düğünlerini açık alanda yapmak isteyen çiftler için burası vazgeçilmez bir alan oldu. 1 Temmuz itibariyle de organizasyonlara başladık. Organizasyonumuzu çiftlerimizle birlikte yapıyoruz, onların isteğine göre. Kokteyl ya da düğün organizasyonlarına göre değişiklik gösteriyor"

"2250 LİRAYA KİRALIYORUZ"

İlknur Yıldız, "Kokteyl nikâhlarımızda 6 tane menümüz var. Çiftler menüyü inceleyip, seçim yapıyor ve ona göre hazırlıklara başlıyoruz. Pandemiden kaynaklı açık alanlar tercih ediliyor. Buranın ücreti çok uygun. 2250 liraya kiralıyoruz. 350 kişiye kadar davetli çağırabiliyorsunuz. Misafirler için girişte maske ve dezenfektan bulunuyor. Ateş ölçümü yapıyoruz ve masalarımızın sosyal mesafeye uygun olmasına dikkat ediyoruz" şeklinde konuştu.

"BİZ HER ŞEY İLE İLGİLENİYORUZ"

İlknur Yıldız, "Aşağıda bir havuzumuz bulunuyor. Çiftlerimiz isterse orada da after party şeklinde bir organizasyon yapabiliyoruz. Dj ya da piyanist ayarlayabiliyoruz. Nikâhta biz her şey ile ilgileniyoruz. Çiftimiz isterse kendi anlaştığımız organizasyon ekibiyle çalışıyoruz. Girişte davetlileri keman müziği ile karşılıyoruz. Nikâhtan sonra dans etmek isteyenler dans ediyor ve takıyla birlikte kokteyl organizasyonu başlıyor. Düğünde ise banket masası koyuyoruz. Yemek isterlerse yemekli düğün yapıyoruz. Açık büfe oluşturabiliyoruz. Kimi çiftimizde sade bir organizasyon istiyor. Her çiftimizin isteğine göre özel olarak çalışıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kır düğününü tercih edecek olan bir çift ise, "Pandemiden dolayı misafirlerimizi kapalı alana çağırmak istemedik. Asya Yaşam Merkezi'ni sosyal medyadan takip ediyordum ve gelip baktım. Misafirlerimize de çok yakın. Burayı çok beğendim. Düğünümüzü burada yapacağız" dedi.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.07.02 11:15 - Son Güncellenme: 2020.07.02 12:01 - HABER MERKEZİ
A