Bursa'da kimliğini düşüren gencin imdadına yunus polisleri yetişti
Bursa'nın İnegöl ilçesinde YKS'ye girecek olan öğrenciler ter döktü. Kimliğini yolda düşüren gencin imdadına Yunus polis ekipleri yetişirken, başka bir aday son dakikada girdiği okula kimliğini unuttuğu için alınmadı. O anlar kameraya yansıdı.
2025.06.21 10:57 - Son Güncellenme: 2025.06.21 10:58 - Bursa Bölge - İHA

İLGİLİ VİDEO
Kimliğini düşüren gencin imdadına yunus polisleri yetişti
YKS adayı İlayda Pehlivan, sınav merkezi olan Küçükçalık Anadolu lisesine giderken yolda kimliğini düşürdü. Heyecanlı genç kız, okul önündeki Yunus polis ekiplerinden yardım istedi. Yunus ekiplerinin motosikletine bindirilen genç, yeni kimlik çıkarmak için Nüfus Müdürlüğüne götürüldü.
O sırada bir vatandaş yolda bulduğu kimliği, okul görevlisine teslim etti. Yapılan incelemede kimliğin genç kıza ait olduğu tespit edilince, telsiz yardımıyla Nüfus Müdürlüğünde olan polis ekiplerine haber verildi. Ekipler, genç kızı hızla ve dikkatli şekilde sınav merkezine getirdi. Genç kız sınav merkezine son dakikada yetişti.
Başka bir erkek öğrenci ise, sınav merkezine son dakikada koşarak yetişti. Yapılan incelemede kimliğini unutan genç, merkezden çıkarıldı. Sınava geç kalan genç, umudunu yitirerek evinin yolunu tuttu.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
07:11
-
00:33
-
01:48
-
04:27
-
00:30
En Çok Okunanlar
- Metrelerce sürüklenerek telef oldu! Ayının...
- Trafik magandasının sonu kötü bitti!
- Sulama kanalında feci şekilde can verdi!
- Bursa'da bugün hava nasıl olacak? 5 günlük...
- Bursalılar dikkat! Çok zorlu bir 24 saat...
- Aslan Zeus'un hayvanat bahçesinden kaçtığı...
- Paybull faaliyet izni iptal edildi! Karar...
- Düzce'de arının soktuğu kadın yaşamını...
- Bursa 8 Temmuz 2025 vefat edenler listesi!...
- Tarlada çıkan yangın korkuttu
- 8 Temmuz 2025 güncel altın satış fiyatları
- Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva'dan...
- D100'de alev topuna dönen otomobil...
- Yeni Galata Köprüsü trafiğe kapatıldı
- Rize'de minibüs ile hafif ticari araç...