Bursa'da Kent Konseylerinden güç birliği

Bursa'da Kent Konseylerinden güç birliği

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'da halkın katılımına yönelik faaliyetleri desteklediklerini vurgulayarak, Yıldırım Kent Konseyi'nin de ilçede vatandaşlarla bütünleşecek örnek çalışmalar yapacağına inandığını söyledi.

2011.11.03 16:26 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da Kent Konseylerinden güç birliği

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni göreve başlayan Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Arif Çelenk ve yürütme kurulu üyeleriyle tarihi belediye binasında bir araya geldi. Başkan Altepe'ye yapılacak çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Çelenk, "Büyükşehir Belediyesi'nden aldığımız güçle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Bursa Kent Konseyi de bize kayıtsız şartsız destek verdi" dedi.
Yıldırım'da 4 çalışma grubuyla vatandaşlara ulaşacaklarını anlatan Çelenk, Yıldırım'da yapılanan kent konseyi ile Türkiye'deki değişime birebir elçi olmak istediklerini ifade etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Kent Konseyi'nin çalışmalarına işaret ederek, "Bursa Kent Konseyi, örnek işler yapıyor. Herkes memnun. İyi niyetli, üretken ve halkın ihtiyaçlarına katkı koyan çalışmalar yapılmalı. Bu bize de güç katıyor. Yıldırım'da çok büyük değişiklikler yapmalıyız. Burada çalışmalarınızla desteğinizi görmemiz çok önemli. Kent konseyleri halka ulaşma noktasında önemli roller üstleniyor" diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.11.03 16:26 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A