Bursa'da kendilerini depremzede olarak tanıtan karı-koca fuhuş çetesi çıktı
Kendilerini depremzede olarak tanıtıp Adana'dan Bursa'ya gelen karı-koca ve iki şüpheli konuştukları kadınları zorla fuhşa sürükledi. Polis ekipleri kendisine düşen ihbar sonrası karı-koca fuhuş çetesini teknik takip sonucu yakaladı.
2023.12.08 11:23 - Son Güncellenme: 2023.12.08 11:42 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Bursa'da kendilerini depremzede olarak tanıtan karı-koca fuhuş çetesi çıktı
Adana'dan Bursa'ya gelen İsa D. ve eşi Nazime D. bir araya geldikleri Hakan A. ile Adnan T. İle fuhuş çetesi kurdular. İddiaya göre, 5 kadını zorla fuhşa sürükleyen çete; irtibata geçtikleri kişilere otel ve apart temin edip kadınlara zorla fuhşa sürükledi. İhbar üzerine harekete geçen Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde teknik takibe aldıkları 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli sevk edildiği mahkemede tutuklanırken, polis ekiplerince kurtarılan 5 kadın ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
