Bursa'da kanlı yılbaşı

Bursa'da kanlı yılbaşı

Bursa'da, yıl başı gecesi kız meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 kişi bıçaklanarak hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

2012.01.01 13:31 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da kanlı yılbaşı
74300-bursa-da-yeni-yilin-ilk-dakikalarinda-bicakli-kavga-4f006c3d64cf8.flv

Olay, dün gece 01.00 sıralarında Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Fetih M. ile G.D.Ş. (20), yaklaşık iki yıl önce aşk yaşamaya başladı. İkili, aralarında çıkan tartışma sebebiyle ayrıldı. Bu sırada G.D.Ş, kuaförlük yaptığı öğrenilen Hakan Y. ile aşk yaşamaya başladı. Ancak bir süre önce Fetih M. ile G.D.Ş. tekrar barıştı. Bunun üzerine G.D.Ş, kuaför sevgilisinden ayrılarak eski erkek arkadaşına geri döndü.
Dün gece ise, Fetih M, kız ardakaşı G.D.Ş.'yi yılbaşı eğlencesi için evine davet etti. İkili evde eğlendikleri sırada Hakan Y, eski kız arkadaşına küfürlü mesaj gönderdi. Kız arkadaşına gelen mesajı okuyan Fetih M. Hakan Y.'yi arayarak telefonda tartışmaya başladı. İkili tartışmanın ardından randevulaşarak telefonu kapattı. İki genç, yanlarına arkadaşlarını alarak, Değirmenönü Mahallesi'nde bulunan Merkez Camii önünde buluştu. Alkolün de etkisiyle yaklaşık 15 kişilik grup cadde ortasında kavga etmeye başladı. Kavga sırasında gençlerden Fetih M. ile Yusuf Y. yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan gençler yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Hakan Y. ile Fatih Ö. ise aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. Hayatını kaybeden Yusuf Y.'nin Hakan Y. ile kardeş olduğu öğrenildi.
Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kavgaya hemen müdahale etti. Alınan ifadeler doğrultusunda kavgaya karıştıkları tespit edilen M.C., Ş.Ş., H.Y., F.Ö., M.E.Y., A.M., M.M. ve Y.K., isimli 8 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.
Cenazeler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.01.01 13:31 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A