Bursa'da jandarmadan huzur güven uygulaması
Bursa'da jandarma tarafından gerçekleştirilen, artan motosiklet hırsızlığı olaylarını engellemek ve suça konu eşyaları ele geçirmek amacıyla 'Huzur ve Güven' uygulamasında 3 bin 325 şahıs ile 500 motosiklet sorgulandı. Yapılan uygulamada çeşitli suçlardan aranan 5 kişi yakalanırken,19 motosiklet sürücüsüne toplam 18.329 TL para ceza kesildi.
2021.12.08 22:03 - Son Güncellenme: 2021.12.08 22:07 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Bursa İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından artan motosiklet hırsızlığı olaylarını engellemek ve suça konu eşyaları ele geçirmek amacıyla 'Huzur ve Güven' uygulaması yapıldı.
Üç aşamalı olarak Bursa'nın 91 noktasında yapılan uygulamalara 471 Jandarma personeli katılırken, uygulamada 3 bin 325 şahıs ile 500 motosiklet sorgulandı.
Aranan 5 kişi yakalandı
Yapılan sorgulamalarda çeşitli suçlardan aranan 5 kişi yakalanırken, 19 motosiklet sürücüsüne toplamda 18.329 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca 2 çalıntı, 3 tescilsiz, 1 "hacizli/yakalamalı" kayıtlı motosiklet yakalanırken, 7 motosiklet de trafikten men edildi.
Toplamda ise 13 motosiklete adli işlem uygulandı.


