Bursa'da jandarma, 65 yaş ve üstü vatandaşlar için ekip kurdu!
BURSA'da, jandarma ekipleri, koronavirüs nedeniyle sokağa çıkmalarına yasak getirilen 65 yaş üstündeki vatandaşların ilaç ve gıda ihtiyaçlarını karşıladı.
2020.03.23 06:59 - Son Güncellenme: 2020.03.23 08:04 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Bursa'da jandarmadan sağlık çalışanlarına anlamlı destek!
Bursa İl Jandarma Komutanlığı, koronavirüs nedeniyle sokağa çıkmalarına yasak getirilen 65 yaş üstündeki vatandaşların günlük ihtiyaçları için ekip kurdu.

İl genelinde 65 yaş üstündeki vatandaşların yardımına koşan ekipler ilaç, ekmek ve temel gıda ihtiyaçları temin ederek sahiplerine ulaştırdı.

Vatandaşlar, evlerine gelen ekiplere teşekkür etti.

Korona virüs salgınından ve rahatsızlığından dolayı evinden çıkamadığını belirten Mahmut Özdemir gıda yardımı yapılması üzerine mutlu olduğunu belirterek, "Sağ olun. Allah razı olsun. Bana yardım edenlere Allah onlara yardım etsin ve Allah sizi gücünüzden eksik etmesin" şeklinde konuştu.






