Bursa'da işçiler 1 Mayıs'ta sendikalaşma hakkını savundu

Bursa'da işçiler 1 Mayıs'ta sendikalaşma hakkını savundu

Bursa'nın Durak Tekstil fabrikasında çalışan ve sendikalaşma mücadelesi veren işçiler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde haklarını savunmak için seslerini yükseltti. Öz İplik İş Sendikası'nın sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımda, Durak Tekstil'de işten çıkarılan 6 işçinin 76 gündür sendikalaşma mücadelesi verdiği ve işçilerin sendikalaşma özgürlüğüne saygı duyulmasını talep ettiği belirtildi.

2024.05.01 10:48 - Son Güncellenme: 2024.05.01 10:49 - Bursa Bölge - SOSYAL MEDYA
A
Bursa'da işçiler 1 Mayıs'ta sendikalaşma hakkını savundu
00:44 Bursa'da işçiler 1 Mayıs'ta sendikalaşma hakkını savundu

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da işçiler 1 Mayıs'ta sendikalaşma hakkını savundu

Bursa Durak Tekstil fabrikasında çalışan ve sendikalaşma mücadelesi veren işçiler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde haklarını savunmak için seslerini yükseltti. Öz İplik İş Sendikası'nın sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımda, Durak Tekstil'de işten çıkarılan 6 işçinin 76 gündür sendikalaşma mücadelesi verdiği ve işçilerin sendikalaşma özgürlüğüne saygı duyulmasını talep ettiği belirtildi.

Öz İplik İş Sendikası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vedi;

"1 Mayıs işçinin emekçinin bayramı bayramı işten çıkarmalar son bulsun, sendikalaşma özgürlüğüne saygı duyulsun. Bursa/Durak Tekstil'de işten çıkarılan 6 işçi, 76 gündür sendikalaşma mücadelesi veriyor. İşçilerin sendikalaşma özgürlüğüne saygı duyulmasını ve işçilerin tekrar işbaşı yapmalarını istiyoruz."

 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.01 10:48 - Son Güncellenme: 2024.05.01 10:49 - SOSYAL MEDYA
A