Bursa'da iş yerinin önündeki minibüsü böyle soydular

Bursa'da iş yerinin önündeki minibüsü böyle soydular

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2 hırsız, bir iş yerinin önünde park halindeki minibüsten inşaat malzemelerini çalarak kayıplara karıştı.

2020.01.15 10:33 - Son Güncellenme: 2020.01.15 10:49 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da iş yerinin önündeki minibüsü böyle soydular

Alınan bilgiye göre, olay Kozluca Mahallesi yolunda bulunan bir iş yerinin önünde meydana geldi. Park halindeki minibüsü gözüne kestiren 2 hırsız otomobillerini aracın yanına yanaştırıp harekete geçti.

Etrafı bir süre kontrol eden hırsızlar daha sonra park halindeki arabanın arka kapısını zorlayarak sanayiler içerisinde açtı.

Minibüsün içindeki inşaat malzemeleri ve hırdavatları çalan hırsızlar elini kolunu sallayıp kayıplara karıştı. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Sabah minibüsün içerisindeki malzemelerinin olmadığını fark eden çalışanlar güvenlik kamera görüntüleri izleyince gerçeği öğrendiler. Mağdur iş yeri sahibinin polise müracaat ederken, ekipler 2 hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

At arabalı hırsızlık kamerada

Öte yandan İnegöl ilçesinde bir büfenin tadilatı için kullanılacak demirler, at arabalı hırsızlar tarafından çalındı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerasına yansıdı.



İnegöl ilçesinde at arabasıyla dolaşan kimliği belirsiz kişiler, Osmanbey Caddesi'ndeki bir büfenin önünde durdu. At arabasından inen bu kişiler, iş yerinin yanındaki kapının kilidini kırıp bahçeye girdi. Bahçedeki, büfenin tadilatı için kullanılacak olan demirleri alıp, at arabasına yükleyen şüpheliler, bölgeden ayrıldı. 

Hırsızlık anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Sabah iş yerine gelen büfe sahibi İsak Kocaağa, demirlerin çalındığını görüp polise haber verdi. Güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.



İş yeri sahibi İsak Kocağa, "Burayı tadilat için dizayn etmemiz gerekiyordu. Onun için demir aldık. Tadilatla alakalı demirlerimizi bahçemize indirdik ve kilitledik. Her şeyi yaptık ama geldiler, buradan demirlerimizi aldılar. 2 bin 500- 3 bin liralık demirim gitti. Bizim için 3 bin lira az bir para değil. Saat 06.30- 07.00 gibi gelip buradan demirlerimizi at arabasına alıp götürdüler. Adamlar çok cesaretli. Daha önce de büfeden sigara çaldılar. Sigara işini onun için bıraktım. Her tarafı kilitlememe, kamera ve alarm sistemi koymama rağmen, sigaralarımı götürdüler" dedi.

"Kazakistan'dan geldi, Bursa'da kendini astı" Haberini okumak için tıklayınız...

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.01.15 10:33 - Son Güncellenme: 2020.01.15 10:49 - HABER MERKEZİ
A