Bursa'da insanlığı öldüren sürücü...

Bursa'da insanlığı öldüren sürücü...

Bursa'da polis, engelli otomobiline çarpıp kaza yapmasına sebep olduktan sonra kaçan sürücüyü arıyor. Refüje giren otomobilin genç sürücüsü ise, "Kazadan sonra bizi sıkıştıran sürücü durup kendi hasarına baktı. Yanımıza gelip özür dileyecek sandık. Arabasına binip hızla uzaklaştı. Şok üstüne şok yaşadık" diye konuştu.

2013.10.08 09:54 - Son Güncellenme: 2013.10.08 10:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da insanlığı öldüren sürücü...

Edinilen bilgiye göre, kaza, dün öğle saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Doğanbey Mahallesi Haşim İşcan Caddesinde meydana geldi. Şehir merkezine doğru seyreden 20 yaşındaki Mert Yaman idaresindeki 16 YM 086 plakalı engelli otomobili, yanındaki aracın sıkıştırması üzerine direksiyonu kırdı. Refüjdeki demir parmaklıkları parçalayan otomobil, toprağa çarpınca durdu. Genç sürücü ve araçta bulunan 47 yaşındaki annesi Semira Yaman, panikle arabadan indi. Kendilerini sıkıştıran otomobilin bir süre sonra durup kendi aracındaki hasarı kontrol ettikten sonra tekrar otomobiline binerek hızla uzaklaşmasını izledi. Şok üstüne şok yaşan Yaman ailesi, polisi arayıp durumu bildirdi.

"ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞIYORUZ"


Panikleyen anne Semira Yaman, oğlunun, idaresindeki araçla, diş muayenesinden kendisini aldığını ve bir başka hastanede olan eşini almaya geldiklerini anlatırken, "Yaşadıklarımızın şokundayız" diye konuştu.

"KENDİ HASARINA BAKIP KAÇTI"


Kendisini sıkıştıran aracın plakasını polislere bildiren genç sürücü Mert Yaman, kaza anını şöyle anlattı: "Ben şeridimde geliyordum. Sağımda bulunan araç beni sıkıştırınca başka otomobillere çarpmamak için direksiyonu sola kırdım. Bana vurmasının da etkisiyle refüje çıktık. Bir anda oldu. Bizi sıkıştıran sürücü bir süre sonra durup aracından indi. Bize 'geçmiş olsun' demeye geleceğini sandık. Kendi hasarını kontrol ettikten sonra hemen aracına binip hızla olay yerinden uzaklaştı. Babama ait olan araçta engelli plakası var. Bunu görmüş olmasına rağmen onun bizi burada böyle bırakıp kaçması insafsızlıktır. Plakasını aldım. Polise bildirdik, ekipler şimdi onu arıyor."
Polis ise olayla alakalı soruşturma başlattı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.10.08 09:54 - Son Güncellenme: 2013.10.08 10:00 - HABER MERKEZİ
A