Bursa'da inşaat mühendisi öğrencilerinin baret heyecanı

Bursa'da inşaat mühendisi öğrencilerinin baret heyecanı

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), 100'ü aşkın Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 1. sınıf öğrencisine baret takma töreni düzenledi.

2017.11.06 14:37 - Son Güncellenme: 2017.11.06 14:38 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da inşaat mühendisi öğrencilerinin baret heyecanı

İMSİAD, inşaat mühendisliği öğrencilerine iş güvenliği bilincini aşılamak ve mesleği sevdirmek için Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrenci Toplulukları Birliği (İMTB) ile birlikte farklı bir etkinlik düzenledi. Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'ne bu yıl kayıt yaptıran 100'ü aşkın öğrenci ilk baretlerini taktı.

Öğrencileri, inşaat mühendisliği mesleğine adım attıkları bu özel törende İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır yalnız bırakmadı. Geleceğin inşaat mühendislerine kendi elleriyle baret takan Gökçadır, gençlerin heyecanına ortak oldu.

Törende konuşan İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, gençlerin bu özel gününde onlarla birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Öğrencilere bazı tavsiyelerde de bulunan Gökçadır, "Eğitim hayatınız süresince alabileceğiniz tüm bilgileri almaya, kendinizi geliştirmeye çalışın. İş güvenliği her işte çok önemli, ancak bizim işimizde daha çok önemli. Dolayısıyla bu baretleri taktığınızda hem mesleğe adım atmış oluyorsunuz hem de iş güvenliği bilincini edinmiş oluyorsunuz. Hepinize okul hayatınıza başarıla diliyorum. İMSİAD her zaman yanınızda olmayı sürdürecek" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır ve İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri tarafından öğrencilere baret takıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.11.06 14:37 - Son Güncellenme: 2017.11.06 14:38 - HABER MERKEZİ
A