Bursa'da inşaat işçileri eylemde

Bursa'da inşaat işçileri eylemde

Bursa'da Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi inşaat işçileri maaşlarını alamadıkları için grev kararı aldı.

2024.05.24 12:48 - Son Güncellenme: 2024.05.24 13:52 - Bursa Bölge - CEREN SÜMBÜL
A
Bursa'da inşaat işçileri eylemde
00:48 Bursa'da inşaat işçileri eylemde

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da inşaat işçileri eylemde

Bursa'nın Osmangazi İlçesinde yapımı tamamlanması beklenen Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nde çalışma yürüten inşaat işçileri 4 aydır ücretlerini alamadıklarını açıkladı.

YOLLARI KAPATTILAR

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk ve CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş'ın da işçilere destek için katıldığı eylemde maaşlarını alamayan inşaat işçileri yolları araçlarla kapadı.

"BURSA'NIN KANDIRILDIĞI BİR DURUMU GÖRÜYORUZ"

Hastanenin önünde grev yapan inşaat işçilerine desteğe gelen CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk işçilerin sorununu dinledi. Öztürk, "Dışarıdan bakıldığında bitmiş, tamamlanmış gibi gözüken ama içine girdiğinizde sizlerde görüyorsunuz 1 yıl içinde tamamlanmasının çok zor olduğu görülüyor.  Erdoğan'ın 28 Mart'ta Bursa'ya geldiğinde tamamladım, 3 ay sonrada kurdelesini kesip hizmete açacağız dediği hasteneyi yetiştirmek için bin 500 kişiyle çalışan taşeronlar ve taşeronların taşeronlarının 4 aydır ödenmeyen de bir paket işleri ve ücretleri var. Mağduriyetle başlayan ama içine girdiğimizde aslında yine Bursa'nın bir kandırıldığı bir durumunu görüyoruz" şeklinde konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.24 12:48 - Son Güncellenme: 2024.05.24 13:52 - CEREN SÜMBÜL
A