Bursa'da iki grup arasında çıkan kavgada 1'i ağır 8 kişi yaralandı

Bursa'da iki grup arasında çıkan kavgada 1'i ağır 8 kişi yaralandı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde iki grup arasındaki tartışma bir anda büyüyüp taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Park halindeki araçların da zarar gördüğü olayda ilk belirlemelere göre 1'i ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibi sokağı giriş çıkışa kapatıp çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

2024.04.22 15:04 - Son Güncellenme: 2024.04.22 15:18 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa'da iki grup arasında çıkan kavgada 1'i ağır 8 kişi yaralandı

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Muradiye Mahallesi Dervişbey Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre sokak üzerinde bulunan bir esnafla yoldan geçen şahıslar arasında sözlü tartışma çıktı.

Çıkan tartışma kısa sürede büyüyünce olaya tarafların yakınları da dahil oldu.

İhbar üzerine olayın yaşandığı noktaya çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Demir çubuklar ve odunların kullandığı kavgada aldıkları darbeler sonucu 1'i ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı. Yaralıların bir kısmı çevredeki vatandaşların araçları ile bir kısmı ise sağlık ekipleri tarafından hastanelere götürüldü.

Kavganın yaşandığı sokak üzerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri tarafından olay yeri incelenmesi yapılması için sokak giriş ve çıkışa bir süre kapatıldı.

Kavgada kullanılan çok sayıda alete ekipler tarafından incelenmek üzere el konuldu. Olay yerinde bulunan ve taraflardan bir kısmının kavgaya geldikleri iddia edilen 3 motosiklet otoparka çektirildi.

Kavga esnasında bazı araçların camları kırılırken, sokak boyunca yola ve araçların üzerine saçılan kan izleri dikkat çekti. 

Öte yandan kavgada başına aldığı darbelerle ağır yaralı olarak Orhangazi Devlet Hastanesi acil servisine sevk edilen bir kişinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken, Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.22 15:04 - Son Güncellenme: 2024.04.22 15:18 - FATİH MISIR
A